Сьогодні 8 вересня 2024 р.

ТМ. Кривбас – Інгулець 3:1. Невдалий дебют Кобіна

«Кривбас» у першому спарингу літніх зборів зустрічався у Кривому Розі з «Інгульцем», який нещодавно повернувся до УПЛ, вигравши Першу лігу. Поєдинок пройшов у закритому форматі без глядачів.

Перший тайм залишився за командою Юрія Вернидуба, яка починає набирати форму. «Кривбас» володів ігровою та територіальною перевагою, проводивши швидкі атаки по всій ширині поля. Вакулко двічі протягом кількох хвилин на початку гри влучав у поперечину: спочатку після подачі з флангу, а згодом після потужного пострілу з лінії штрафного.

Але несподівано забили гості, яких у міжсезоння очолив Василь Кобін. Пройшла швидка контратака три в два. Один на один з Маханьковим вивели Сітало, який пробив повз голкіпера – 0:1. Червоно-білі продовжили атакувати, та на 26 хвилині забили у відповідь. Прінс пробивав з-за меж карного майданчика – м’яч від рук воротаря все ж опинився у сітці – 1:1.

На другий тайм команди повністю змінили склади. Малюнок гри залишився тим же: повне домінування червоно-білих. На 54 хвилині Жан По після флангової подачі Соси вгатив м’яча у ближній кут рикошетом від стійки – 2:1! В подальшому криворожці створили ще декілька хороших моментів, але в завершенні Дібанго та По трохи не пощастило.

«Кривбас» довів рахунок до комфортного наприкінці матчу. По заробив пенальті, коли м’яч після його прострілу влучив у руку опоненту. Соса з 11-метрової позначки пробив у праву від себе стійку, але поряд чатував на добивання Кожушко, який у дотик з-під захисника вразив ближній кут – 3:1. Впевнено перемагаємо команди Вернидуба, яка у гарному настрої готується до другого збору в Словенії, який стартує 2 липня.

КРИВБАС – ІНГУЛЕЦЬ – 3:1
Голи:
Прінс Аду (26), Жан По (54), Кожушко (89) – Сітало (17).
На 89-й хвилині Соса («Кривбас») не реалізував пенальті (стійка).

29 червня 2024 10:27







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Найкращі динамівські голи серпня

 

06 вересня 2024 15:03

Герреро: «Маю двічі забити «Лаціо»… І не лише йому!»

 

05 вересня 2024 10:33

Із ювілеєм, Григорію Михайловичу!

 

04 вересня 2024 15:35