Сьогодні 8 вересня 2024 р.

ТМ. «Динамо» – «Уніон» – 2:3. У кількох секундах від нічиєї

У п’ятому спарингу на тренувальному зборі в Австрії київське «Динамо» зустрілося з представником німецької Бундесліги – берлінським «Уніоном».

Обидві команди розпочали поєдинок доволі активно. Першими забити у ворота суперника вдалося динамівцям. На 11-й хвилині підопічні Олександр Шовковського розіграли класну комбінацію в дотик у штрафному майданчику, яку завершив точним ударом по воротах метрів із 13-ти, але арбітри не зарахували взяття воріт, зафіксувавши офсайд у Буяльського, який брав участь у атаці.

А за кілька хвилин після вкидання з ауту біля володінь «Динамо» Малиш збив Госенса в межах карного майданчика й арбітр призначив пенальті. До м’яча підійшов Голлербах, пробив невдало – Бущан парирував, але відбив перед собою, й той же Голлербах встигнув на добивання, все ж спрямувавши м’яча до сітки воріт – 0:1.

У подальшому суперники зменшили темп – певні корективи внесла й спека, через в середині тайму арбітр зупиняв гру, аби футболісти могли попити води. Але на 34-й хвилині динамівці все ж зрівняли рахунок. Після подачі з кутового Караваєв переправив м’яча на Попова, Денис пробив по воротах, захисник виніс із лінії, але у воротарському чатував Ванат і з кількох метрів доправив сферу за призначенням – 1:1.

До перерви більше м’ячем володіли динамівці, намагаючись знайти підступи до володінь суперника, але при цьому й берлінці мали нагоду вдруге вийти вперед, але після подачі з кутового Пртайїн пробив головою поруч зі стійкою. Тож на перерву команди пішли за нічийного результату.

Після перерви продовжився обмін моментами. Зокрема, партнери вивели Караваєва фактично віч-на-віч із воротарем, але захисник берлінців наздогнав Олександра та заблокував удар із убивчої позиції, біля протилежних воріт небезпечного удару завдав Бедіа, який вийшов на заміну в перерві, але Бущан був на місці.

Утім, на 68-й хвилині наш голкіпер не зміг врятувати. Після закидання зі своєї половини поля Бедіа виграв позиційну боротьбу в Малиша, за рахунок більших габаритів вийшов на ударну позицію та точно пробив у кут воріт – 1:2.

Трохи згодом ще один м'яч побував у воротах «Динамо», які вже захищав Нещерет, але арбітр відмінив взяття воріт, зафіксувавши гру рукою в нападника перед результативним ударом. А от біля протилежних воріт «біло-синім» вдалося витиснути максимум. Причому гол організували гравці, які вийшли на заміну: Лонвейк вивів на ударну позицію Діалло, й Самба класним обвідним ударом пробив повз воротаря – 2:2.

Здавалося, що матч так внічию й завершиться, але в компенсований час після помилки Себальйоса біля власного штрафного майданчика партнер вивів Сібачо віч-на-віч із Нещеретом, і нападник пробив під Русланом – 2:3.

Цей поєдинок став для «біло-синіх» останнім перед стартом у кваліфікації Ліги чемпіонів – уже наступного тижня, 23 липня, на нашу команду чекає номінально домашній матч проти сербського «Партизана». Гра відбудеться в польському Любліні, початок – о 20:00 за місцевим часом (21:00 за київським).

Австрія-2024. Контрольний матч

«ДИНАМО» – «УНІОН» (Німеччина) – 2:3
Голи:
Ванат (34), Діалло (83) – Голлербах (14), Бедіа (68), Сібачо (90+1).
«Динамо»:
Бущан (Нещерет, 70) – Вівчаренко, Попов, Малиш, Караваєв (Себальйос, 80) – Бражко, Кабаєв (Діалло, 80), Піхальонок (Лонвейк, 70), Волошин (Ярмоленко, 46), Буяльський (Шапаренко, 70) – Ванат (Шепелєв, 80).
«Уніон»: Штайн (Клаус, 46) – Фогт (Крал, 46), Йєкель (Дукі, 46), Лейте (Огбемудіа, 46), Госенс (Пухач, 46), Пртайїн (Сібачо, 46), Голлербах (Бедіа, 46), Хаберер (Кемляйн, 46), Шкарке (Вертессен, 46), Тріммель (Преу, 46), Тусар (Хедіра, 46).
Нереалізований пенальті: Голлербах (14).
Попереджений: Попов (84).

18 липня 2024 20:10







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Найкращі динамівські голи серпня

 

06 вересня 2024 15:03

Герреро: «Маю двічі забити «Лаціо»… І не лише йому!»

 

05 вересня 2024 10:33

Із ювілеєм, Григорію Михайловичу!

 

04 вересня 2024 15:35