Сьогодні 8 вересня 2024 р.

«Чорноморець» підписав футболіста «Руху»

Напередодні контрольної гри з «Колосом» дворічний контракт з «Чорноморцем» підписав Іван Литвиненко. 21-річний гравець атаки добре проявив себе в контрольних матчах «моряків». Зокрема, в першій грі з «Рухом» відзначився двома гольовими передачами. То ж не дивно, що клуб і футболіст оформили офіційні стосунки.

Тренерський штаб Романа Григорчука розраховує на Литвиненко, який, в офіційних іграх зробить все, щоб допомогти команді.

Іван Литвиненко: «Дуже ради приєднатися до такого клубу як «Чорноморець». Знаю, як одесити ставляться до футболу, до самого клубу. Тому розумію всю відповідальність, буду намагатися робити все залежне від себе, щоб розвиватись, прогресувати, щоб допомогати клубу. Зараз непростий час. До чемпіонату залишається зовсім трошки – це буде радість для багатьох, хто вболіває за футбол. Тому радуватимемо вболівальників. Особливо відзначив би родинну атмосферу в колективі і інфраструктуру клубу. Умови на базі чудові.

Радий, що підписав повноцінний контракт. Багато людей з клубу допомогли, щоб це відбулось. Всі думки зараз тільки про тренування, футбольне поле і матчі. Настрій на сезон – бойовий!»

15 серпня 2022 17:18







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Найкращі динамівські голи серпня

 

06 вересня 2024 15:03

Герреро: «Маю двічі забити «Лаціо»… І не лише йому!»

 

05 вересня 2024 10:33

Із ювілеєм, Григорію Михайловичу!

 

04 вересня 2024 15:35