Сьогодні 16 жовтня 2024 р.

Карпати – Інгулець 0:0. Україна, 9-й тур. Звіт про втрачений шанс

Львів'яни були трохи ближчими до перемоги, але наприкінці зустрічі Ігор Невес не зумів реалізувати пенальті.

На стартових хвилинах команди обмінялися ударами у площину воріт. У складі гостей на ударній позиції опинився Роман Волохатий, але Олександр Кемкін заволодів м»ячем. У наступній атаці по воротах стріляв Пабло Альварес – кіпер «Інгульця» був готовий до цього.

На 18-й хвилині Олексій Паламарчук знову врятував команду. Олег Очеретько увірвався у штрафний майданчик з правого флангу і потужно пробив з гострого кута. Кіпер не без проблем перервів м’яч на кутовий.

Пізніше «Карпати» навіть відзначилися забитим м'ячем, але зробили це з офсайду. Тож арбітр не зарахував гол Олега Очеретька.

Під кінець тайму перевага «зелено-білих» стала тотальною. Однак серія стандартів, підступний удар Іґора Невеса та контроль м'яча не конвертувалися у бажаний результат. Утім останнє слово було за «Інгульцем» – Олександр Пятов навісив з лівого флангу, а Станіслав-Нурі Малиш відправив м'яч головою у стійку.

Друга половина зустрічі розпочалася з удару в падінні через себе від Володимира Білоцерковця – Кемкін парирував удар. «Карпати» відповіли небезпечніше. Очеретько навісив зліва на голову Амбросію Чачуа, котрий влучив у стійку. У наступній атаці господарі знову забили, але зробили це з положення поза грою – рефері скасував гол Чачуа.

На 64-й хвилині Очеретько та Іґор Невес розіграли класну комбінацію, проте бразилець не встиг замкнути простріл партнера. «Карпати» не припиняли тиск на ворота суперника, «Інгулець» захищався усією командою і це давало результат.

На 80-й львів'яни заробили пенальті за фол проти Бруніньйо. Однак Іґор Невес програв свою дуель Паламарчуку. Воротар відгадав напрямок польоту м'яча. У кінцівці дві нагоди були у Бруніньйо, утім оборона «Інгульця» змогла вберегти ворота недоторканими.

КАРПАТИ – ІНГУЛЕЦЬ – 0:0
На 83-й хвилині Ігор Невес (Карпати) не реалізував пенальті (воротар).
Карпати: Кемкін, Мірошніченко, Жан Педросо, Бабогло, Адамюк (Полегенько, 74), Альварес, Бруніньйо, Чачуа (Устименко, 90+1), Шах (Костенко, 74), Очеретько, Іґор Невес. 
Інгулець: Паламарчук, Шершень, Вілівальд, Мельничук, Малиш (Дубілей, 75), Волохатий, П'ятов (Чабан, 89), Сад (Лісняк, 75), Білоцерковець (Пушкарьов, 89), Козак, Сітало (Резепов, 75).
Попередження: Шах (73) – Сітало (71).

 

 

4 жовтня 2024 20:02







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 9-й тур. Огляд усіх матчів

 

07 жовтня 2024 15:33

Україна, 9-й тур. Динамо – Кривбас. Огляд матчу

 

06 жовтня 2024 21:12

Україна, 9-й тур. Динамо – Кривбас. Повний матч

 

06 жовтня 2024 17:55