Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Морозко змінив «Полісся» на «Верес»

Євгеній Морозко новий сезон знову розпочне у складі «Вереса». 31-річний фланговий універсал підписав із рівненським клубом повноцінний контракт строком на один рік.

Нагадаємо, Морозко у другій частині минулого сезону виступав за «Верес» на умовах орендної угоди. Футболіст провів за рівнян 13 матчів: 11 у чемпіонаті УПЛ та дві перехідні гри. Забив гол і зробив два асисти. Права на футболіста донедавна належали «Поліссю». Втім, минулого тижня контракт гравця із житомирянами завершився і Євгеній отримав статус вільного агента.

Футболіст розповів про рішення продовжити кар'єру у Рівному та причину зміни ігрового номера.

– Були інші пропозиції. У тому числі і від іноземних клубів. Але не зуміли домовитися. Натомість, «Верес» мав конкретну пропозицію і я вирішив залишитися. Приблизно місяць тривали попередні перемовини. А зрештою ми про все домовилися упродовж години.

За півроку в оренді у «Вересі» мені все тут сподобалося. Атмосфера в колективі, стадіон, вболівальники – тому я досі тут. Працюємо далі.

Чому змінив ігровий номер? В «Поліссі» раніше я грав із дев'яткою на спині. Хотів взяти цей номер і у «Вересі». Але раніше під цим номером грав Михайло Шестаков – одна з легенд клубу. Зараз дев'ятка звільнилася. Тому вирішив взяти цей номер собі. Це нічого не значить. Просто я раніше вже грав під дев'ятим номером.

Новий сезон – це нові виклики. І я до них готовий. Працюватимемо з командою і вболівальниками як одне ціле.

1 липня 2024 14:07







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Найкращі динамівські голи серпня

 

06 вересня 2024 15:03

Герреро: «Маю двічі забити «Лаціо»… І не лише йому!»

 

05 вересня 2024 10:33

Із ювілеєм, Григорію Михайловичу!

 

04 вересня 2024 15:35