Сьогодні 19 вересня 2024 р.

Ворскла – Олександрія 0:0. Україна, 4-й тур. Полювання на синиць

«Футбольний клуб»

Учасники матчу заключили мирову, проігнорувавши журавлів, але отримавши по синиці.

Між тим, полтавчанам перемога була потрібна, адже на поле сільського стадіончику учасники кваліфікації Ліги конференції вийшли в статусі чистого аутсайдера, не маючи в активі жодного очка.

Віктор Скрипник зробив у стартовому складі декілька перебудов, головною з яких стала поява Василя Кравця, який востаннє виступав на рівні УПЛ ще в грудні 2016-го, а на початку поточного сезону встиг провести два матчі за іспанський «Леганес». І хоча Кравець номінально є захисником, в Минаї його було висунуто на позицію вінгера.

Свою появу в «основі» «іспанець» міг виправдати вже в самому дебюті, коли підступно вистрелив з лінії карного майданчика – «Олександрію» врятувала стійка.

А вже незабаром успіх святкували номінальні гості. Після кутового у виконанні Владислава Калитвинцева м’яч у сітку в дотик переправив Валерій Бондаренко, який, до речі вперше цього сезону розпочав гру зі стартових хвилин. Утім, радість олександрійців тривала недовго. Євген Арановський, що саме завідував ВАР, угледів порушення правил з боку Владислава Бабогла. Переглянувши повтор, Юрій Іванов не став сперечатися з колегою, і гол було відмінено.

Головною подією протягом часу, що залишався до перерви, стало не взяття воріт і навіть не черговий небезпечний момент. Телетрансляцію, а разом з нею і сам матч було призупинено через нестабільну роботи місцевої електромережі. Тут, як-то кажуть, без коментарів.

На полі точилася рівна напружена боротьба, де кожна з команд ставила собі за мету в першу чергу не припустися помилки у захисті. Як наслідок, роботи у голкіперів було небагато.

Утім, Дмитру Різнику у середині тайму таки довелося виручати партнерів, коли з меж карного майданчика цілив під поперечку Олег Кожушко. А вже під кінець тайму воротар збірної країни не без труднощів ліквідував загрозу після дальньої спроби Калитвинцева.

Щодо «Ворскли», то вона ледве не відкрила рахунок зусиллями того таки Кравця. Виконуючи штрафний з «точки Циганкова», Василь підступно закрутив м’яч за комір Олегу Білику, але лише струснув поперечину. Другий каркас за матч – тотальне невезіння для колишнього легіонера.

У підсумку – нічия. «Ворскла» заробляє дебютне очко, але навряд чи радіє з цього приводу, адже вона, як і раніше, замикає таблицю. Щодо команди Юрія Гури, то і олександрійці не змінили своєї дислокації – вони залишаються сьомими.

ВОРСКЛА – ОЛЕКСАНДРІЯ 0:0
Ворскла: Різник, Феліпе, Яворський, Зайков, Пердута, Скляр, Толі, Олійник, Цефері, Кравець (Бацула, 86), Степанюк.
Олександрія: Білик, Мирошниченко, Бабогло, Бондаренко, Цуріков, Рибалка, Дришлюк (Копина, 85), Демченко, Калитвинцев, Кожушко (Авагімян, 66), Кобзар (В.Волошин, 70).
Попередження: Скляр (90+3) – Кожушко (59), Цуріков (63), Білик (82).
Арбітр – Юрій Іванов (Макіївка).
12 вересня. Минай. Ст-н «Минай». +18’С. Без глядачів.

12 вересня 2022 14:57







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Прес-конференція головного тренера «Динамо» Олександра Шовковського після перемоги над «Ворсклою»

 

18 вересня 2024 22:01

Україна, 4-й тур. Динамо – Ворскла. Огляд матчу

 

18 вересня 2024 20:00

«Динамо» та Money 24/7 підписали угоду про співпрацю

 

18 вересня 2024 17:52