Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Олійник: «Не міг не скористатися можливістю повернутися до УПЛ»

Новачок полтавської «Ворскли» та колишній футболіст збірної України Денис Олійник поділився подробицями свого переходу до команди Віктора Скрипника.

35-річний українець несподівано розірвав контракт із фінським клубом СІК, у складі якого виступав останні чотири роки, щоб у непростий час для України повернутися грати додому.

«Це завжди було моєю мрією. Коли у мене вийшла така можливість, я не міг не скористатися з неї. Радий, що бог подарував мені таку можливість і в такий складний час для нашої країни я маю нагоду бути в Україні».

Олійник зізнався, що заради камбека в український чемпіонат йому довелося піти на умови «Ворскли», відмовившись від участі у матчах першого раунду кваліфікації Ліги конференцій у складі СІКу. «Ворскла» надала гравцеві тиждень на роздум, щоб дати остаточну відповідь.

«Якби я зіграв за СІК проти Флори (0:1 у першому матчі – Прим.), то я не зміг би зіграти за «Ворсклу» в цьому турнірі. Це було важливо для «Ворскли», щоб я перейшов до ігор у Лізі конференцій».

Перед поверненням до УПЛ Олійник спілкувався з колишнім одноклубником Євгеном Коноплянкою, який нині виступає за польську «Краковію»:

«Я нікому не говорив до останнього моменту. Женя подзвонив мені, він прочитав, ми з ним на цю тему розмовляли. Я себе не відчуваю на 35, я у добрих кондиціях», – сказав Олійник в інтерв'ю проекту «Вацко On Air».

 

11 липня 2022 19:57







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Найкращі динамівські голи серпня

 

06 вересня 2024 15:03

Герреро: «Маю двічі забити «Лаціо»… І не лише йому!»

 

05 вересня 2024 10:33

Із ювілеєм, Григорію Михайловичу!

 

04 вересня 2024 15:35