Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Де Дзербі розірвав контракт із «Шахтарем»

«Футбольний клуб»

Головний тренер донецького «Шахтаря» Роберто Де Дзербі розірвав контракт із українським клубом, повідомляє відомий італійський журналіст Джанлука Ді Марціо.

Зазначимо, що угода 43-річного фахівця з гірниками була розрахована до літа 2023-го. Італієць очолив команду рік тому, змінивши на цій посаді португальця Луїша Каштру.

Під керівництвом екс-коуча «Сассуоло» донеччани фінішували на першому місці у достроково завершеному чемпіонаті-2021/22, що надало їм змогу стартувати в Лізі чемпіонів із групового етапу, а також виграли Суперкубок України.

Про свій можливий відхід із «Шахтаря» Де Дзербі заявив ще на початку травня. У тренера є пропозиції від кількох клубів із Італії, також повідомлялося про інтерес із боку турецьких «Галатасарая» та «Фенербахче».

Нагадаємо, за інформацією ЗМІ, новим головним тренером гірників має стати наставник «Дніпра-1» Ігор Йовичевич. Питання з цим призначенням уже, мабуть, вирішене, оскільки підготовку до нового сезону дніпровська команда розпочала без хорватського фахівця.

7 липня 2022 10:10







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Найкращі динамівські голи серпня

 

06 вересня 2024 15:03

Герреро: «Маю двічі забити «Лаціо»… І не лише йому!»

 

05 вересня 2024 10:33

Із ювілеєм, Григорію Михайловичу!

 

04 вересня 2024 15:35