Сьогодні 16 вересня 2024 р.

ТМ. Олександрія – Кабілія 1:0. Перша перемога Ротаня

«Александрия» провела контрольный матч в рамках турецького сбора, взяв верх над алжирським клубом «Кабилия».

У першому таймі невеличка ігрова і територіальна перевага була на боці олександрійців. Не вистачало влучності на завершальній стадії атак. Моментів для взяття воріт було небагато. Найцікавішими видалися останні хвилини тайму коли, після декількох спроб, нам все-таки вдалося «розмочити» рахунок. На 44 хвилині, скориставшись помилкою кіпера «Кабілії», Олег Кожушко пробив у порожні ворота.

У другому таймі, оновленим складом, українці продовжили контролювати гру, змушуючи суперника грати другим номером. Але, до забитих голів справа так і не дійшла, хоча два чудові моменти були у Єгора Гунічева: спочатку він з вигідної позиції пробив вище воріт, а вже за декілька хвилин, після його удару, кіпер потягнув м’яча з верхнього кута воріт. Хороший момент був і у Богдана Кобзаря на 87 хвилині. Після його удару м’яч пройшов низом поруч зі стійкою.

У підсумку – мінімальна перемога.

ОЛЕКСАНДРІЯ – КАБІЛІЯ – 1:0
Гол: Кожушко (44).
Олександрія (1 тайм): Горох, Мельник, Дришлюк, Третьяков, Дячук, В.Волошин, Кожушко, Білошевський, Скорко, Демченко, Копина.
Олександрія (2 тайм): Єрмаков, Бабогло, Авагімян, Мірошніченко, Гунічев, Цуріков, Рибалка,  Бондаренко, Кобзар, Михайленко, Мустафаєв.

28 січня 2023 19:50







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 6-й тур. Колос – ЛНЗ. Огляд матчу

 

16 вересня 2024 22:01

Україна, 6-й тур. Полісся – Верес. Огляд матчу

 

15 вересня 2024 20:50

Україна, 6-й тур. Лівий берег – Кривбас. Огляд матчу

 

15 вересня 2024 18:09