Сьогодні 31 серпня 2025 р.

Експерт вказав на помилку арбітрів у матчі «Рух» – «Олександрія»

В 24 турі УПЛ з-поміж команд чільної групи пригальмувала лише «Олександрія», яка розійшлася миром з «Рухом» – 1:1.

Однак колишній арбітр ФІФА Мирослав Ступар вважає, що олександрійці мали всі шанси перемогти, якби не помилка рефері.

«На 76-й хвилині за нічийного рахунку гравець «містян» Козак пробивав в площину ворот, але на шляху м'яча опинилася права рука стопера господарів Дідика, притиснута до тулуба. Тут все згідно правил. Проте далі м'яч зрикошетив в витягнуту ліву руку й опустився на газон. Це вже порушення й львів'яни повинні були покарані 11-метровим.

Проте арбітр Афанасьєв чомусь не звернув увагу на завершення цього ігрового епізоду й гру рукою в штрафному майданчику не зафіксував. З невідомих причин не порадив йому виправити помилку й арбітр VAR Райда».

13 квітня 2025 18:50







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Шовковський: «Наша третя зірка – це зірка військових»

 

31 серпня 2025 21:17

Інтерв'ю динамівців Волошина та Міхавка після перемоги над Поліссям

 

31 серпня 2025 21:14

Україна, 4-й тур. Шахтар – Олександрія. Огляд матчу

 

31 серпня 2025 21:00