Сьогодні 16 вересня 2024 р.

ТМ. Минай – Пахтакор (Узбекистан) 0:1

«Минай» мінімально поступився чемпіону Узбекистану. Долю поєдинку з «Пахтакором» вирішив єдиний гол, забитий на 75-й хвилині з пенальті, який призначили через гру рукою захисника у власному карному майданчику.

Загалом, «минайці» провели непоганий матч як для початку тренувального збору в Туреччині. Підопічні Володимира Шарана контролювали м’яч, комбінували, вмикали, коли потрібно швидкість, діяли щільно на своїй половині поля. А коли суперник прибирав контроль м’яча до себе, то високо пресингували, боролися за кожен підбір.

В першому таймі могли забивати не раз – Кулієв двічі пробивав з лівого флангу, але не влучив. Далі двічі небезпечно пробивав після кутового Горін, але не пощастило трохи.

В другому могли відзначитися після дальнього пострілу Байдала, але він не потрапив зовсім трохи у дальній кут. Натомість узбеки були більш ефектними в нападі, хоч ми і завдали стільки ж ударів як і вони. В «Пахтакора» було декілька нагод, але забили лише за допомогою пенальті. Після цього зрівняти рахунок не вдалося. В підсумку – перша поразка на зборах в Туреччині.

Наступний поєдинок «Минай» проведе 10 лютого – зустрінеться з клубом «Діла» з Грузії.

МИНАЙ – ПАХТАКОР – 0:1
Гол:
Шаркич (75, з пенальті).

7 лютого 2022 19:33







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 6-й тур. Колос – ЛНЗ. Огляд матчу

 

16 вересня 2024 22:01

Україна, 6-й тур. Полісся – Верес. Огляд матчу

 

15 вересня 2024 20:50

Україна, 6-й тур. Лівий берег – Кривбас. Огляд матчу

 

15 вересня 2024 18:09