Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Для «Дніпра-1» настав день «Х»: всі подробиці

Телеграм-канал «Дніпрянин» повідомляє останні новини про «Дніпро-1».

«Головна новина, що пошуки інвестора виявилися невдалими. «Рятувати» вже по суті нічого і нікого. «Дніпро-1» потроху переходить до статусу ФК «Дніпро», коли юридична особа існує лише на папері.

По футболістах вся інформація відома, хто залишився в клубі станом на зараз – знайдуть собі нову команду найближчим часом. Вже навіть «патріоти клубу» не вірять в успішне продовження цієї історії.

Ніяких зборів на базі, оголошення доленосного рішення або початку зборів не планується. Збирати нікого та схоже, що й оголошувати рішення вже нікому. Футболісти та персонал вивозять речі з бази.

Обіцянки про повну виплату заробітної плати персоналу, що були озвучені ще минулого тижня виявилися марними, станом на вечір неділі повного розрахунку немає. Футболісти та персонал отримали часткові виплати, але це копійки у порівнянні з загальною сумою боргу.

Чекаємо офіційної заяви, якщо на неї ще хтось має яйця», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, в минулому сезоні «Дніпро-1» посів четверте місце в турнірній таблиці УПЛ, отримавши право зіграти в кваліфікації Ліги конференцій. Суперником команди Юрія Максимова стала угорська «Академія Пушкаша»…

8 липня 2024 12:09







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Найкращі динамівські голи серпня

 

06 вересня 2024 15:03

Герреро: «Маю двічі забити «Лаціо»… І не лише йому!»

 

05 вересня 2024 10:33

Із ювілеєм, Григорію Михайловичу!

 

04 вересня 2024 15:35