Сьогодні 17 жовтня 2024 р.

Кривбас – Олександрія 0:1. Україна, 8-й тур. Переможний мінімум

У 8-му турі УПЛ «Кривбас» приймав одного з сенсаційних лідерів сезону – «Олександрію».

На сьогоднішній поєдинок червоно-білі вийшли у футболках із зображенням ультрас Клубу Данила «Рижого» Настича, який віддав життя, боронячи Україну. Криворіжець активно підтримував «Кривбас», згодом став волонтером, а навесні 2024-го вступив до лав 3-ої Окремої штурмової бригади. Данилові назавжди залишиться 21 рік… Вічна пам’ять і слава Герою!

Перший символічний удар в матчі зробив фанат ФК «Кривбас» з 2008 року, колектив Jolly Gang, бієць, який встав на захист України ще в 2015 році, з початку повномасштабного вторгнення рашистів пройшов всю кампанію оборони Маріуполя – Антон Федоров.

У стартовому складі криворіжців вперше в сезоні на поле вийшов Аморозо, який склав пару опорників разом з Бізіманою. Щодо Бізі, то він також вперше з перших хвилин одягнув капітанську повʼязку. Гру активніше розпочали господарі. Один тільки Соса протягом хвилини в дебюті міг забивати двічі. Спочатку Даніель не реалізував вихід майже віч-на-віч, а потім після його потужного удару під поперечину Єрмаков перевів мʼяча на кутовий.

Суперник відповів двома ударами від Ковальця. Зі стандарту сфера пролетіла над воротам, а згодом вже реально виручив Кліщук після небезпечного пострілу. Після чого пішла гра без моментів. «Кривбас» продовжував володіти відчутною перевагою. Наприкінці тайму ще два моменти у гоподарів, і знову міг і повинен був забивати Соса.

Захисник вибив мʼяча вже з порожніх воріт у першому епізоді. В другому – знову на висоті був Єрмаков. А от олександрійцям пощастило реалізувати свій перший реальний момент. Після подачі зліва Філіппов виграв другий поверх та впритул розстріляв ворота – 0:1.

Криворіжці пішли в атаку з перших хвилин другої половини, але захист суперника тримався. Соса продовжував транжирити хороші можливості. На 64 хвилині мʼяч відскочив до нападника у штрафному, але той вгатив у воротаря. Згодом непогано приклався з середньої дистанції Луньов – і знову Єрмаков врятував «Олександрію».

Наступ на ворота суперника не зупинявся ні на хвилину. Юрій Вернидуб провів ряд замін: вперше з квітня на поле вийшов Іліч. «Кривбас» буквально не випускав суперника з його половини поля, але забити бодай гол не вдалось.

КРИВБАС – ОЛЕКСАНДРІЯ – 0:1
Гол:
Філіппов (45+2).
Кривбас: Кліщук, Бандейра, Романчук, Драмбаєв, Кузик, Вакулко, Бізімана, Аморозо (Іліч, 74), По (Задерака, 63), Луньов (Твердохліб, 75), Микитишин (Понєдєльнік, 83), Соса.
Олександрія: Єрмаков, Кравченко, Калюжний, Ковалець, Філіппов, Джевані (Козак, 60), Мартинюк (Скорко, 85), Кампос, Шабанов, Безерра, Смирний (Мишньов, 60).
Попередження: Бізімана (22), Бандейра (90+3) – Калюжний (18), Смирний (50).

28 вересня 2024 15:07







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Оболонь готується до поєдинку проти Динамо

 

16 жовтня 2024 13:41

Україна, 9-й тур. Огляд усіх матчів

 

07 жовтня 2024 15:33

Україна, 9-й тур. Динамо – Кривбас. Огляд матчу

 

06 жовтня 2024 21:12