Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Чорноморець – Шахтар 1:4. Україна, матч 12-го туру. Звіт

Одесити провели один із найгірших для себе поєдинків цього сезону, не продемонструвавши нічого такого, що могло б доставити проблеми гірникам. Запитання з приводу результату зустрічі були зняті ще у першому таймі, по ходу якого солював Марлон Гомес.

Гра розпочалася дуже невдало для підопічних Григорчука. Після розіграшу кутового Георгій Судаков подав, а Марлон виграв верхову боротьбу і ударом головою переправив м'яч у сітку – 0:1. Захисники «Чорноморця» просто спостерігали за тим, як бразилець розстрілює ворота. Першочерговий план на гру у номінальний господарів вже можна було викидати на смітник, а для «гірників» все склалося якнайкраще. За рахунком лідер чемпіонату вміє грати впевнено та солідно.

Дуже несподівано одесити змогли зрівняти рахунок. Перша ж акцентована атака підопічних Григорчука завершилася голом. Після прострілу Авагімяна не зміг пробити по м'ячу Васильєв, а ось у Бадібанги таких проблем не було. Легіонер «Чорноморця» потужно пробив у кут воріт – 1:1.

Цей гол ще більше розлютив гостей, які дуже швидко знову вийшли вперед. Удар Судакова з-за меж штрафної парирував Варакута, але першим на добиванні опинився Марлон – 1:2. У цьому епізоді помилився Єрмаков, який не встежив за бразильцем. Це перші голи для 20-річного хавбека за «Шахтар». Дуже веселий початок зустрічі.

Після другого голу підопічні Пушича не збавляли обертів і намагалися не дати шансів супернику навіть наблизитися до власних воріт. З контролем м'яча у «гірників» жодних проблем не було. У другій половині тайму темп гри сповільнився. Футболісти «Шахтаря» продовжували володіти м'ячем, але без загострень.

На 41-й хвилині Марлон наважився на удар з-за меж штрафної і м'яч від поперечини залетів у ворота – 1:3.

Другий тайм перетворився на формальність, адже не було сумнівів, що «Шахтар» доведе цю гру до логічного переможного завершення. Після перерви підопічні Пушича впевнено грали за рахунком, але вже не поспішали, адже розуміли, що ключові ігри ще попереду.

На 65-й хвилині гості довели рахунок до розгромного. Швед обігрався з Траоре і впевнено переграв Варакуту – 1:4.

ЧОРНОМОРЕЦ – ШАХТАР – 1:4
Голи: Бадібанга (12) – Марлон (3, 16, 42), Швед (65).
Чорноморець: Варакута, Салюк (Ієде, 76), Єрмаков, Путря (Альваренга, 78), Васильєв, Шпорн, Бойчук (Гомес, 67), Штогрін (Гучек, 46), Брагару, Бадібанга, Авагімян (Кузик, 67).
Шахтар: Різник, Конопля, Бондар, Матвієнко, Азаров, Криськів, Марлон (Степаненко, 63), Судаков, Зубков (Егіналду, 63), Кевін (Швед ,63), Сікан (Траоре, 63).
Попередження: Васильєв (40), Шпорн (52) – Бондар (77), Матвієнко (88).

1 травня 2024 14:48







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Найкращі динамівські голи серпня

 

06 вересня 2024 15:03

Герреро: «Маю двічі забити «Лаціо»… І не лише йому!»

 

05 вересня 2024 10:33

Із ювілеєм, Григорію Михайловичу!

 

04 вересня 2024 15:35