Сьогодні 8 вересня 2024 р.

ТМ. Кривбас – Динамо (Загреб, Хорватія) 2:0. Подвійний постріл у двогодинному матчі

«Кривбас» продовжує підготовку до нового сезону і зіграв свій четвертий спаринг на словенських зборах. Суперник – найтитулованіший клуб Хорватії, постійний учасник Ліги чемпіонів – загребське «Динамо».

Свій перший матч після пошкодження проводив Кліщук, який вийшов з перших хвилин. Дебют спарингу, формат якого передбачав два тайми по 60 хвилин, пройшов у рівній боротьбі. Щоправда, в атаці потужніше виглядав «Кривбас». Вже на початку Стецьков класною передачею вивів на рандеву із Загорацем Твердохліба, але Єгор програв дуель опоненту.

На 17 хвилині пройшла контратака українців. Микитишин пробіг чималу відстань та віддав наліво Прінсу. Ганець на замасі обіграв суперників та низом вколотив м’яча у ворота – 1:0. Поки «Динамо» приходило в себе криворіжці забили вдруге вже невдовзі. Перехоплення м’яча від Кузика на чужій половині поля – Твердохліб шкіряного підхопив та низом з лінії штрафного влучив точно в дальній кут – 2:0.

Хорвати провели декілька своїх непоганих атак, але Дібанго і компанія впорались з тиском. Свої випади проводили і криворіжці. Так, того ж Дібанго виводили один на один, але асистент арбітра зафіксував офсайд, якого, щоправда, і близько не було. На 52-й хвилині чи не єдиний свій шанс забити суперник змарнував, коли Мішич після контрвипаду потужно пробивав у дальній кут, але трохи не влучив.

В кінцівці першої 60-хвилинки команди обмінялись моментами: Адемі вискочив тет-а-тет з Кліщуком, але Андрій виручив після удару впритул. І тут же Прінс міг реалізовувати свій черговий шанс, але затягнув з рішенням й гольовий момент було втрачено.

На другий тайм команди змінили склади. «Кривбас» оновився на сто відсотків. І вже у дебюті хорвати ледь не забили, коли після передачі з правого флангу Бродич пробивав впритул, але Маханьков і Конате зіграли до кінця та ліквідували загрозу. «Динамо» розпочало тайм активно, та згодом Маханьков знову реально врятував «червоно-білих» від неприємностей.

Криворіжці в ці хвилини продовжували грати від оборони та стримували натиск хорватів. Згодом з небезпечного штрафного хитро пробивав Рог, але Маханьков дивом встиг перевести снаряд в поперечину, а першим на підборі був Конате. «Кривбас» відповів напівмоментом Кожушка, коли його сильний потенційно гольовий удар заблокували. «Динамо» після перерви продовжувало грати першим номером. І вже Хома врятував команду після небезпечного удару Куленовича.

Кінцівка матчу пройшла в обопільних атаках, але голів більше не трапилося. 2:0 – перемога «Кривбаса», друга на другому зборі. Наступний спаринг, передостанній у Словенії, криворіжці зіграють 20 липня проти представника чемпіонату ОАЕ – «Аль-Батаї».

КРИВБАС (Кривий Ріг, Україна) – ДИНАМО (Загреб, Хорватія) – 2:0
Голи:
Прінс Аду (17), Твердохліб (19).
Кривбас: Кліщук (Маханьков, 61; Хома, 90), Бандейра (Понєдєльнік, 61), Драмбаєв (Конате, 61), Стецьков (Семенов, 61; Вілівальд, 90), Дібанго (Снурніцин, 61), Кузик (Жан По, 61), Микитишин (Соса, 61; Очовечі, 103), Луньов (Хомченовський, 61; Іліч, 90), Вакулко (Бізімана, 61), Твердохліб (Аморозо, 61; Приходько, 90), Прінс Аду (Кожушко, 61).
Динамо (стартовий склад): Загорац, Торренте, Адемі (к), Петкович, Батуріна, Пʼяца, Рістовськи, Петар Сучич, Мішич, Теофіль-Катрін, Перкович. Запасні: Раїч, Філіпович, Огівара, Бернауер, Качавенда, Ходжа, Куленович, Ронаель, Бродич, Рог, Мікич, Врбанчич, Зебич, Горват, Павич, Якірович.

17 липня 2024 22:29







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Найкращі динамівські голи серпня

 

06 вересня 2024 15:03

Герреро: «Маю двічі забити «Лаціо»… І не лише йому!»

 

05 вересня 2024 10:33

Із ювілеєм, Григорію Михайловичу!

 

04 вересня 2024 15:35