Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Ігор Суркіс: «Наразі про перехід Супряги не може йти мови»

Президент київського «Динамо» Ігор Суркіс в коментарі «ТаТоТаке» розповів про кадрові рішення в літнє міжсезоння-2024.

– Наскільки відповідає дійсності інформація про те, що після переходу в «Динамо» Піхальонка ви віддаєте «Дніпру-1» Беніто і Супрягу?
– Ні на скільки. Після переходу в «Динамо» Піхальонка ми віддаємо «Дніпру-1» гроші. Живі конкретні гроші. У нас немає можливості розкидатися футболістами. Якщо хто забув – нам потрібно проходити кваліфікацію Ліги чемпіонів, а в команді багато збірників, які не почнуть підготовку до нового сезону в загальній групі. Ба більше, у липні потрібно буде когось віддати на Олімпіаду.

Я не можу підставляти тренера, забираючи в нього ще когось із гравців напередодні першого збору. Якби у нас була пропозиція від «Дніпра-1» щодо Беніто, ми б її розглянули, але такої пропозиції не було! Що стосується Супряги, то він набрав навесні хорошу форму, був у своїй ідеальній вазі, відмінно вийшов проти того ж «Дніпра-1», віддав гольову передачу... Проблема в тому, що після цього він підхопив складну вірусну інфекцію і якийсь час лікувався. Наразі про його відхід із клубу не може йти мови.

– Чи можлива оренда Шепелєва та Андрієвського, наприклад, у «Зорю», «Дніпро-1», або «Полісся»?
– Це не ті гравці, яких потрібно віддавати в оренду. Але ми готові розглянути конкретні пропозиції від цих, або інших клубів.

– Яка доля Булеци?
– Він належить «Динамо», тому й повертається до нас із «Заглембє». Найімовірніше, поїде на перший збір із командою, а там – вирішувати тренеру.

6 червня 2024 15:39







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Найкращі динамівські голи серпня

 

06 вересня 2024 15:03

Герреро: «Маю двічі забити «Лаціо»… І не лише йому!»

 

05 вересня 2024 10:33

Із ювілеєм, Григорію Михайловичу!

 

04 вересня 2024 15:35