Сьогодні 8 вересня 2024 р.

ТМ. Кривбас – Сабах (Азербайджан) 2:2. Наздоганяючи Жана По

Черговим спаринг-партнером «Кривбасу» на словенських літніх зборах став бронзовий призер чемпіонату Азербайджану – «Сабах». Юрій Вернидуб продовжує експерименти зі складом. От і сьогодні ми побачили нову версію «Кривбасу».

Дебют гри залишився за криворіжцями, які створили одразу декілька гострих нагод, але забити не пощастило. Твердохліба вивели тет-а-тет з Хомою, але Єгор, вже обігравши воротаря, влучив у захисника, який відверто зіграв рукою у власному штрафному, але свисток арбітра промовчав. Згодом зліва пронісся Дібанго та потужно стріляв у ближній кут – Мехбалаєв перевів м’яч у поперечку.

Ближче до середини тайму «Сабах» вирівняв гру. Лепініца після контратаки влучив у стійку, а з непростим низовим ударом Шафрано пізніше вже впорався Хома. Гостро пробивали у відповідь активний Жан По та Кожушко, але супернику пощастило. І все ж перевага червоно-білих принесла їм плоди на 28-й хвилині. Микитишин пішов в обіграш та заробив пенальті.

По з позначки розвів м’яч та голкіпера по різних кутах – 1:0. Щоправда, невдовзі у азербайджанців пройшла контратака лівим флангом – Мікелс пробив потужно у дальню дев’ятку без шансів для Хоми – 1:1. «Кривбас» продовжив вести гру, та вже за три хвилини знову вийшов вперед. Швидка контратака у відповідь: Кожушко перевів м’яч на По. Жан вкотре накрутив одразу декількох опонентів та хитро пробив низом у ближній кут. Воротар не очікував такого удару, тож пропустив – 2:1.

На другий тайм «Кривбас» повністю змінив склад, на полі з’явились 11 нових гравців. Гра вирівнялась і на 63-й хвилині супернику вдалось вдруге в матчі зрівняти рахунок. Подача з кутового – м’яч застряг в ногах гравців, й найспритнішим у воротарському виявився Бельфоділь – 2:2. Пішла гра на зустрічних курсах, в якій все ж цікавіше виглядав «Кривбас».

Прінс не реалізував вихід сам на сам. Ганець вже обіграв кіпера, але захисник «Сабаху» вибив м’яч з порожніх воріт. Ледь не забив свій дебютний гол Аморозо, якого на мить на дальній стійці після прострілу того ж Прінса випередив захисник. У азербайджанців після перерви реальних моментів не було. 2:2 – другий спаринг поспіль криворіжці завершують бойовою мировою.

13 липня 2024 року. Контрольний матч №4. Брежице, Словенія. Nogometni stadion Brežice. 19:30 (за київським часом). +34 градуси.

КРИВБАС (Кривий Ріг, Україна) – САБАХ (Баку, Азербайджан) – 2:2
Голи:
По (28, з пенальті, 35) – Мікелс (33), Бельфоділь (63).
Кривбас: Хома (Маханьков, 46), Понєдєльнік (Бандейра, 46), Драмбаєв (Конате, 46), Стецьков (новачок, 46), Дібанго (Снурніцин, 46), Бізімана (Приходько, 46), По (Кузик, 46), Тердохліб (Луньов, 46; Хомченовський, 78), Вакулко (к) (Аморозо, 46), Микитишин (Соса, 46; Очовечі, 85), Кожушко (Прінс Аду, 46).
Сабах (стартовий склад): Мехбалаєв, Чакла, Ірасабаль, Летич, Джамалов (к), Сейдієв, Лепініца, Мікелс, Перріс, Сікідіка, Шафрано.

13 липня 2024 21:50







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Найкращі динамівські голи серпня

 

06 вересня 2024 15:03

Герреро: «Маю двічі забити «Лаціо»… І не лише йому!»

 

05 вересня 2024 10:33

Із ювілеєм, Григорію Михайловичу!

 

04 вересня 2024 15:35