Сьогодні 8 вересня 2024 р.

ТМ. Ресовія (Польща, D2) – Зоря 2:4. Звіт Русина та Алефіренка

Луганська «Зоря» здобула першу перемогу під приводом нового керманича Ненада Лалатовича.

«Зоря» розпочала підготовку до нового сезону у Польщі, де і провела свій перший спаринг. Суперником луганців став представник другого місцевого дивізіону – «Ресовія».

Цей матч водночас став і дебютом на новій посаді для Ненада Лалатовича, який змінив на тренерській посаді команди Патріка ван Леувена. Перший млинець не вийшов нанівець – бронзовий призер УПЛ здобув заслужену перемогу.

Упродовж усього матчу «Зоря» виглядала впевненіше за свого опонента і в підсумку чотири рази трансформувала свою перевагу в голи. У першому таймі двічі відзначився колишній форвард «Динамо» і один з кандидатів до національної збірної України Назарій Русин, чиї ривки на оперативний простір своєчасно помічали партнери – спочатку Денис Антюх, потім – Роман Вантух. Ну а по перерві двічі ідеально розпорядився своїми моментами Данило Алефіренко, який повернувся з одеської оренди. Цей хлопець має стати одним із лідерів луганської команди!

Нагадаємо, що «Зоря» відкриває свій  офіційний міжнародний сезон 24 серпня – у відбірному раунді плей-офф Ліги Європи. Ну а наступний спаринг луганців запланований на 8 липня – суперником підопічних Лалатовича стане «Сталь» із Мелеця.

РЕСОВІЯ – ЗОРЯ 2:4
Голи:
(32, 88) – Русин (17, 38), Алефіренно (57, 67).
Зоря: Сапутін (Турбаєвський, 31, Жилкін, 61), Бутко (Кисіль, 46), Токар, Снурніцин, Вантух, Дришлюк (Гулько, 56), Хахльов (Тлумак, 46), Мишньов, Антюх, Алефіренко, Русин (Нагнойний, 46).

4 липня 2023 19:45







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Найкращі динамівські голи серпня

 

06 вересня 2024 15:03

Герреро: «Маю двічі забити «Лаціо»… І не лише йому!»

 

05 вересня 2024 10:33

Із ювілеєм, Григорію Михайловичу!

 

04 вересня 2024 15:35