Сьогодні 19 вересня 2024 р.

Чорноморець – Шахтар 2:2. Україна, 19-й тур. Звіт

«Футбольний клуб»

Суперники влаштували справжню перестрілку до перерви, не залишивши сил для гольових подвигів на другу половину зустрічі.

Не встигла ще секундна стрілка здійснити півоберту, як рахунок був відкритий! Після швидкої атаки Дмитро Криськів отримав м'яч на лівому куті штрафного майданчика й майстерним ударом поклав його в дальню «дев'ятку».

Гол-красень господарів не смутив і вже вони активними діями змусили фолити Анатолія Трубіна. ВАР порушення правил підтвердив, а Ілля Путря виконав вирок арбітра.

Пройшло лише десять хвилин, як дебютним голом за «Шахтар» відзначився зимовий новобранець Гіоргі Гочолеішвілі, й також «пострілом» у «дев’ятку» з кута штрафного. Миттєво у відповідь ціль знаходить Даниїл Алефіренко!.. Однак цього разу ВАР спрацював за гірників, зафіксувавши офсайд.

Це «моряків» знову аж ніяк не вибило з колії й вони отримали нагороду за характер, забивши «в роздягальню», коли після розіграшу кутового вирішальний дотик зробив Володимир Салюк.

Здавалося, після відпочинку супротивники продовжать феєрію. Але цього не сталося. Шанси були в обох, однак скористатися ними їм быльше не судилося. Можливо, весь гольовий потенціал команди розтратили за першу половину…

Завдяки цій нічиї «Чорноморець» відразу обійшов «Минай», «Металіст» і «Верес», залишивши зони вильоту та перехідних матчів. А «Шахтар» хоч і зберіг перше місце, дозволив «Дніпру-1» наблизитися до себе впритул.

ЧОРНОМОРЕЦЬ – ШАХТАР – 2:2
Голи:
Путря (8, з пенальті) Салюк (42) – Криськів (1), Гочолеішвілі (19).
Чорноморець: Непогодов, Гучек, Салюк, Путря, Брагару, Демченко, Васильєв, Кузик (Авагімян, 70), Хадіда (Юсов, 84), Алефіренко, Бадібанга.
Шахтар: Трубін, Бондар, Матвієнко, Конопля, Михайличенко, Назарина, Судаков (Джурасек, 82), Бондаренко (Келсі, 82), Криськів, Гочолеішвілі (Топалов, 72), Траоре (Сікан, 72).
Попередження: Хадіда (45+2), Путря (58), Васильєв (73), Юсов (90+3) – Бондар (43), Назарина (55).

2 квітня 2023 17:20







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Прес-конференція головного тренера «Динамо» Олександра Шовковського після перемоги над «Ворсклою»

 

18 вересня 2024 22:01

Україна, 4-й тур. Динамо – Ворскла. Огляд матчу

 

18 вересня 2024 20:00

«Динамо» та Money 24/7 підписали угоду про співпрацю

 

18 вересня 2024 17:52