Сьогодні 8 вересня 2024 р.

«Дніпро-1» вигнав зіркового легіонера через нісенітниці про Україну та чималий живіт

СК «Дніпро-1» не захотів миритися з постійними вибриками півзахисника Фареса Балулі.

«Фарес Балулі дав трохи дивне інтерв'ю, розповів усій країні, з якими неймовірними складнощами стикаються легіонери СК «Дніпро-1». Уламки танків на блокпостах у Львові?! Не хочуть терпіти? Я дуже «співчуваю» Балулі, як і будь-який пересічний українець. Особливо, коли він підходить до банкомату – тоді у мене просто котяться сльози.

Нехай тоді Фарес Балулі грає у Франції. Там окремий хлопець буде возити на тачці його «мамончик». Бо за моєю інформацією, у СК «Дніпро-1» Балулі ми більше не побачимо. Справа навіть не в тому, що він надто багато «триндить», а річ у тому, що у людини нереально зайва вага. Це рішення було від... Навіть не знаю, як правильно його назвати, від інвестора чи бенефіціара цього клубу», – поділився інсайдом ведучий «ТаТоТаке» Михайло Співаковський.

Нагадаємо, Балулі – вихованець французького «Ліона», в якому і розпочав професіональну кар'єру. Виступав також за «Монако», «Лілль» та бельгійський «Стандард». У березні 2021 року перебрався у харківський «Метал», а 2 місяці тому приєднався до СК «Дніпро-1», за який награв 130 хвилин без жодної результативної дії.

28 жовтня 2022 23:12







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Найкращі динамівські голи серпня

 

06 вересня 2024 15:03

Герреро: «Маю двічі забити «Лаціо»… І не лише йому!»

 

05 вересня 2024 10:33

Із ювілеєм, Григорію Михайловичу!

 

04 вересня 2024 15:35