Сьогодні 20 вересня 2024 р.

Колос – Верес 0:1. Україна, 4-й тур. Звіт

Вирішальним став гол Владислава Шарая після перерви.

Рівненський «Верес» здобув свою першу перемогу в чемпіонаті України-2024/25. Команда Олега Шандрука обіграла «Колос» у Ковалівці завдяки єдиному голу Владислава Шарая на початку другого тайму.

Ковалівці завжди були незручним суперником для червоно-чорних. «Верес» раніше ніколи не перемагав «Колос» у матчах чемпіонату. А загалом рівняни дотепер здобули лише одну перемогу над суперником в одинадцяти поєдинках – ще влітку 2016 року в грі Кубку України.

Але всі серії завершуються. І неприємні теж. Сьогодні на гру червоно-чорні вийшли натхненними кубковою перемогою над «Металістом 1925» посеред тижня. Вже на старті гри міг забивати Владислав Шарай. Він отримав хорошу передачу на хід, але пробив над воротами з лінії штрафного майданчика!

Потім була помилка голкіпера «Колоса» і гол Руслана Степанюка. Але арбітри справедливо зафіксували офсайд. Буквально на крок нападник був ближче до лінії воріт, ніж гравець суперника. Найкращий момент у першому таймі не реалізував Микола Гайдучик. Пройшла розмашиста атака з підключенням обох флангів і переведенням у центр. Гайдучик завершував усе ударом з лінії штрафного майданчика, і мʼяч кількома сантиметрами розминувся зі стійкою воріт.

Після перерви тиск на ворота «Колоса» призвів до голу. Свій другий у чемпіонаті і вже третій у сезоні гол провів Шарай. Лише після цього «Колос» активізувався. А рівняни свідомо віддали супернику ініціативу, шукаючи шанси у контратаках. Небезпечніше атакували саме господарі, але надзавданнями для оборони червоно-чорних ці атаки не стали. Ніко Гагнідзе небезпечно пробивав з-за меж штрафного майданчика – над поперечиною. Також невлучним був удар головою Гитіса Паулаускаса.

КОЛОС – ВЕРЕС – 0:1
Гол
: Шарай (54)
Колос: Мисак, Поправка, Бурда, Бондаренко, Цуріков, Гагнідзе, Демченко, Ільїн (Салабай, 62), Оріховський (Криворучко, 62), Велетень (Третьяков, 74), Безбородько (Паулаускас, 62).
Верес: Когут, Гакман, Гончаренко, Вовченко, Шевченко (Протасевич, 81), Шарай (Кльоц, 88), Куція (Кучеров, 60), Яго, Луан (Дахновський, 46), Степанюк, Гайдучик (Мрвальєвич, 60).
Попередження: Куція (47), Яго (69)

26 серпня 2024 19:59







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Рух готується до Динамо

 

19 вересня 2024 18:32

Україна, 4-й тур. Динамо – Ворскла. За лаштунками

 

19 вересня 2024 17:11

Прес-конференція головного тренера «Динамо» Олександра Шовковського після перемоги над «Ворсклою»

 

18 вересня 2024 22:01