Сьогодні 16 вересня 2024 р.

ТМ. Кривбас – Інгулець 0:1. Вирішальна остання атака

«Кривбас» зіграв другий контрольний матч на літніх зборах. Сьогоднішнім суперником криворізьців виступив «Інгулець». Команди використали по два склади у кожному з таймів.

Початок гри залишися за червоно-білими. Задерака виконав непогану подачу зліва, й Устименко пробивав з другого поверху, але Кучер м’яча забрав. У середині тайму Опанасенко справа увірвався до карного майданчика, але чи то бив, чи то віддавав передачу – повз ворота.

Гра проходила із обоюдними моментами. Гості теж мали декілька непоганих можливостей забити, але впевнено діяв у воротах Кліщук. На 44-й хвилині Клименка вивели майже віч-на-віч із Андрієм, однак удар прийшовся по центру й Кліщук з другої спроби м’яча приборкав.

Другий тайм розпочався зі швидкої флангової атаки «Кривбасу» та небезпечного удару головою Мисляя у ближній кут – воротар виручив. «Інгулець» відповів пізніше, коли Козак пробивав з гострого кута, але влучив у стійку. На 65-й хвилині непогано стріляв здалеку Понєдєльнік – неточно.

Здавалось, напівмоменти у кожної з команд до кінця гри результативними не стануть. Вже у компенсований час перспективно здалеку пробивав Дебелко, але все ж таки неточно. Однак остання атака в матчі призвела до голу у ворота господарів, коли Марусіч використав вихід тет-а-тет із Сарнавським.

КРИВБАС (Кривий Ріг) – ІНГУЛЕЦЬ (Петрове) – 0:1
Гол:
Марусіч (90+3).
Кривбас: Кліщук (Сарнавський, 46), Стецьков (Козак, 46), Семенов (Попчук, 46), Зотько (Козак, 46), Опанасенко (Д.Шевченко, 46), Банада (Рябов, 46), Н.Волошин (Понєдєльнік, 46), Хобленко (Кораблін, 46), Хомченовський (Гопкало, 46; новачок, 70), Задерака (Мисляй, 46; Ніколашин, 70), Устименко (Дебелко, 46).
Інгулець (стартовий склад): Кучер, Саків, Ченбай, Ковальов, Нагієв, Клименко, Кучеренко, В.Блізніченко, Запорожець, Одарюк, Стало. На заміни виходили: Паламарчук, Поспєлов, Павлов, Сидоренко, Мухаматгалєєв, А.Блізніченко, Козак, Резепов, Марусіч.

17 липня 2022 19:28







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 6-й тур. Колос – ЛНЗ. Огляд матчу

 

16 вересня 2024 22:01

Україна, 6-й тур. Полісся – Верес. Огляд матчу

 

15 вересня 2024 20:50

Україна, 6-й тур. Лівий берег – Кривбас. Огляд матчу

 

15 вересня 2024 18:09