Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Рух – Інгулець 3:0. Україна, 25-й тур. Звіт Климчука

«Футбольний клуб»

До цього протистояння львів’яни підходили налаштованими нарешті перервати свій дев’ятиматчевий безвиграшний серіал і зробити рятівний крок у боротьбі за збереження прописки в еліті. «Рух» до цього розписав дві мирові проти «Металіста» (0:0) і «Ворскли» (1:1), і тепер прагнув більшого в дуелі з «Інгульцем».

Відкладати справу у довгу скриню господарі не збиралися й уже під завершення стартової чверті повели в рахунку. Юрій Климчук не зміг переграти голкіпера, але м'яч після сейву Олега Білика відскочив до Вів Соломона-Отабора, який результативно зіграв на добиванні. «Інгулець» мав шанс відігратися до перерви, якби Богдан Слюбик не заблокував спробу Володимира Одарюка з близької дистанції.

Сергій Ковалець на другу половину кинув у бій відразу трьох свіжих гравців, але ті ще не встигли відчути ритм, як пропустили вдруге. Знову спрацювала солодка парочка закарпатців. Соломон-Отабор знайшов передачею у штрафному майданчику Климчука, який із «другого поверху» подвоїв перевагу команди Віталія Пономарьова.

До завершення поєдинку суперники встигли обмінятися моментами, але цифри на табло «Арени Львів» сьогодні змінювала лише одна команда. Невгамовний Климчук зіграв до кінця й на останній доданій хвилині записав у свій актив сьомий забитий м’яч, що зробило його найкращим бомбардиром «жовто-чорних» у поточному сезоні.

«Рух» після сьогоднішнього успіху залишив зону вильоту, опустивши туди «Металіст», а «Інгулець» розташувався на десятій сходинці, в п’яти очках від небезпечної межі.

РУХ – ІНГУЛЕЦЬ – 3:0
Голи:
Соломон (14), Климчук (47, 90+5).
Рух: Паньків, Роман, Дідик, Слюбик, Лях, Притула, Підгурський, Таллес (Карабін, 55), Альваренга (Квасниця, 84), Климчук, Соломон-Отабор (Руніч, 79).
Інгулець: Білик, Нагієв (Марусич, 56), Поспєлов, Ковальов, Смоляков, Клименко (Коробенко, 70), Кухарук, Запорожець, Одарюк (Сидоренко, 46), Резепов (Сітало, 46), Козиренко (Мельничук, 46).
Попередження: Климчук (84), Руніч (87), Підгурський (90+3) – Ковальов (84).

8 травня 2023 17:00







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Найкращі динамівські голи серпня

 

06 вересня 2024 15:03

Герреро: «Маю двічі забити «Лаціо»… І не лише йому!»

 

05 вересня 2024 10:33

Із ювілеєм, Григорію Михайловичу!

 

04 вересня 2024 15:35