Сьогодні 16 жовтня 2024 р.

Полісся – ЛНЗ 1:1. Україна, 7-й тур. Справжня бойова нічия

Гості були близькі до перемоги, але наприкінці не змогли зупинити Олексія Гуцуляка.

У минулому турі Полісся вдома обіграло Верес, а ЛНЗ розписав нічию з ковалівським Колосом. У сьогоднішньому матчі Полісся могло вийти вперед уже на перших хвилинах: Назаренко закрутив кутовий з правого флангу в ближній кут, але Путря вдало ліквідував небезпеку.

Незабаром ЛНЗ мав чудову можливість відкрити рахунок, коли Топалов зіграв на дальній бік штрафного, де Пасіч випередив Волинця, але не влучив у дальній кут. Також Нонікашвілі пробив із штрафного, але м'яч пролетів над правим верхнім кутом. Полісся теж мало шанси забити: Гуцуляк пробив низом здалеку з правого флангу, але м'яч пройшов повз праву стійку. Відразу після цього Топалов опинився в офсайді на правому фланзі, а Момо в центрі штрафного пробив у Волинця.

У середині тайму Полісся могло забивати: Гуцуляк, завершуючи закидання на правий фланг штрафного, перекинув воротаря, але м'яч пролетів повз дальню стійку. Відразу після цього ЛНЗ вийшов уперед: після виносу подачі зі штрафного Яшарі в дотик скинув на Топалова, який миттєво переправив м'яч у лівий кут повз Волинця – 1:0! Цікаво, що Топалов забив вперше з сезону 2021/22, коли він виступав за Маріуполь.

Після перерви житомиряни активніше розпочали гру. На 57-й хвилині Кучеренко рятує ЛНЗ після удару Пайшао, до якого м'яч долетів після серії рикошетів. Гуцуляк на ближній стійці пробивав головою після подачі з правого флангу, але Кучеренко встиг дістав м'яч. Фантастичний момент для "вовків" виник, коли Мустафаєв потужним дальнім ударом зі штрафного влучив у стійку.

Наприкінці матчу ЛНЗ дав забагато простору для Полісся. Житомиряни не змогли цим не скористатися: Мустафаєв на дальній стійці отримав подачу з правого флангу і скинув м'яч на порожні ворота для Гуцуляка – 1:1!

На останніх хвилинах гри виникло кілька моментів: Гуцуляк потужно пробив по воротах, але спочатку підіграв собі рукою, а Кучеренко рятує ЛНЗ після потужного дальнього удару Лєднєва. 

ПОЛІССЯ – ЛНЗ – 1:1
Голи:
Гуцуляк (89) – Топалов (34).
Полісся: Волинець, Майсурадзе (Смоляков, 69), Віалле (Лєднєв, 88), Чоботенко, Михайліченко, Таллес Коста (Мустафаєв, 62), Бабенко, Крушинський (Мельниченко, 48), Гуцуляк, Пайшао (Луїфер, 61), Назаренко.
ЛНЗ: Кучеренко, Путря, Саліху, Муравський, Г.Пасіч, Бойко, Яшарі, Нонікашвілі, Топалов (Молло 68), Момо, Авагімян (Наумець, 79).
Попередження: Крушинський (21), Путря (29), Віалле (71), Муравський (77), Молло (83).

 

 

22 вересня 2024 20:15







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 9-й тур. Огляд усіх матчів

 

07 жовтня 2024 15:33

Україна, 9-й тур. Динамо – Кривбас. Огляд матчу

 

06 жовтня 2024 21:12

Україна, 9-й тур. Динамо – Кривбас. Повний матч

 

06 жовтня 2024 17:55