Сьогодні 16 вересня 2024 р.

ТМ. Минай – Рух 0:1. Перемога експериментальним складом

У четвертому контрольному матчі літнього міжсезоння «Рух» переміг на виїзді закарпатців завдяки влучному удару Руслана Непейпієва.

У цьому поєдинку, який розпочався під акомпанемент рясного дощу, тренерський штаб «Руху» довірив молоді, а минайці зіграли експериментальним складом. У стартові хвилини гри команди обмінялися гострими випадами, вочевидь, намагаючись підловити суперника на мокрому газоні. Спершу Юрій-Володимир Герета парирував постріл Єгора Твердохліба з-за меж штрафної площі, а за мить Денис Теслюк після навісу Руслана Непейпієва виборов м'яч у карному майданчику і смачно пробив упритул – голкіпер «Миная» Олександр Кемкін урятував закарпатців. На 10-ій хвилині Непейпієв класною розрізною передачею вивів на рандеву з воротарем Андрія Столярчука, який спрямував кулястого в сітку, втім, це взяття воріт арбітр не зарахував через положення поза грою.

В середині першого тайму Герета перервав небезпечний простріл Володимира Одарюка з правого краю штрафної, відбивши шкіряного – набігаючий на дальню стійку гравець на перегляді колективу із Закарпаття не зміг зіграти на добиванні.

Ну а далі слово було за «рухівцями»: спритний Непейпієв, мов на велосипеді, промчав лівим краєм поля, ввірвався у володіння опонентів, зблизився з воротами і вистрілив у дальній верхній кут – 0:1.

Невдовзі львів'яни могли подвоїти свою перевагу – гострого удару головою після подачі з кутового завдав Ярослав Карабін – м'яч пройшов поруч зі стійкою. На 30-ій хвилині у складі львів’ян відбулася заміна: в зіткненні Столярчуку розбили голову, тож замість нього вийшов Максим Бойко.

На 36-ій хвилині гаряче було вже біля воріт «Руху»: Сергій Петько з убивчої позиції пробив повз ворота. Незадовго до свистка на перерву підопічні Віталія Пономарьова заробили пенальті: Юрій Кравчук у власному карному майданчику завалив Теслюка. Одинадцятиметровий узявся виконувати Карабін, втім, його удар з позначки в кут воріт узяв голкіпер. Отож, перша 45-хвилинка вийшла насиченою, доволі жвавою і завершилася результатом 1:0 на користь «жовто-чорних».

У другій половині зустрічі закарпатці освіжили склад й активно штурмували ворота Юрія-Володимира Герети, намагаючись зрівняти рахунок, але «рухівці» витримали тиск підопічних Володимира Шарана й довела справу до перемоги.

МИНАЙ – РУХ – 0:1
Гол:
Непейпієв (23).
На 40-й хвилині Карабін не реалізував пенальті (воротар)
Минай: Кемкін, Солдат, Ю.Кравчук, Нємчанінов, Булеза, Петько, Ралюченко, гравець на перегляді, Одарюк, Твердохліб, Вишневський. 2-й тайм: Кемкін, Дмитрук, Солдат, Ю.Кравчук, Нємчанінов, Рогозинський, Вітенчук, Панасенко, Одарюк (Гечев, 72), Голуб, Твердохліб.
Рух: Герета, Мисик, Холод, Товарницький, Кітела, Пастух, Карабін, Столярчук (Бойко, 30), Непейпієв (Касарда, 64), Альваренга, Теслюк.

13 липня 2023 15:51







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 6-й тур. Колос – ЛНЗ. Огляд матчу

 

16 вересня 2024 22:01

Україна, 6-й тур. Полісся – Верес. Огляд матчу

 

15 вересня 2024 20:50

Україна, 6-й тур. Лівий берег – Кривбас. Огляд матчу

 

15 вересня 2024 18:09