Сьогодні 8 вересня 2024 р.

ТМ. Рух – Штурм (Австрія) 2:3

У спарингу в Словенії «Рух» дав бій австрійському «Штурму» – однак підсумковий рахунок 3:2 на користь команди з Ґраца.

Суперники відразу запропонували один одному швидкий темп і відносно «веселу» гру зі значною кількістю моментів. Першими проявили себе футболісти австрійської команди. Швидка атака з великою кількістю передач, які розірвали оборону «Руху», призвела до того, що м’яч опинився яв нідерландця Емеґи, який і спрямував його у ворота – 0:1.

На це відповів «рухівець» Климчук – у притаманному собі стилі форвард львівської команди протягнув м’яч флангом і влучно пробив у дальній кут – 1:1.

Однак «біло-чорні» знову вийшли вперед. І знову їм вчасно відповів усе той же Климчук, який обікрав захисників і воротаря суперників, установивши рахунок першого тайму – 2:2.

«Жовто-чорні» діяли сміливо й активно, створили чимало моментів, м’яч влучав у каркас воріт. Після перерви він в результаті розіграшу штрафного потрапив до Слюсара, але Денис пробив у руки воротарю суперників.

Натомість футболісти «Штурму» свій шанс використали вже наступної атаки – удар по центру в кут воріт, голкіпер Ледвій робив усе, щоби врятувати ситуацію, проте не дотягнувся, – 2:3.

«Рухівці» й надалі гнули свою лінію та намагалися загострювати. Наприкінці спарингу вони мали дві чудові нагоди для того, щоби принаймні звести гру до нічиєї. Спочатку Холод із вигідної позиції пробив вище воріт. А через хвилину Джеферсон вивів на ударну позицію Кітелу, але воротар «Штурму» врятував свою команду та фактично таким чином приніс їй перемогу.

РУХ – ШТУРМ (Австрія) – 2:3
Голи:
Климчук (36, 45) – Емеґа (14), Хорват (41), Тейшейра (57).
Рух (стартовий склад): Паньків, Роман, Дідик, Веремієнко, Лях, Слюсар, Довгий, Альваренга, Соломон, Едсон, Климчук.
На 70-ій хвилині вийшли на заміну: Ледвій, Кітела, Слюбик, Холод, Джеферсон, Підгурський, Сапуга, Мисик, Столярчук, Пастух, Карабін.

31 січня 2023 18:20







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Найкращі динамівські голи серпня

 

06 вересня 2024 15:03

Герреро: «Маю двічі забити «Лаціо»… І не лише йому!»

 

05 вересня 2024 10:33

Із ювілеєм, Григорію Михайловичу!

 

04 вересня 2024 15:35