Сьогодні 16 жовтня 2024 р.

Стасюк: «Проти «Шахтаря» потрібно використати нагоди, які в «Оболоні» точно будуть»

Новачок ФК Оболонь Петро Стасюк відповів на запитання перед матчем 7-го туру УПЛ проти донецького Шахтаря.

– Який у тебе настрій перед матчем?
– Настрій бойовий, як в мене, так і в команди. Готуємося до наступної гри. Цікавий суперник. У команди велике бажання проявити себе на фоні сильного суперника.

– Як виникла можливість перейти в оренду до Оболоні?
– Виник цей варіант вже під кінець трансферного вікна. Доволі довго клуби домовлялися. Після спілкування з Сергієм Шищенком я відразу дав свою згоду на перехід. Але до останнього дня важко йшли переговори, і в останній день трансферного вікна ми все ж таки домовилися.

– Наскільки важливо для тебе отримувати постійну ігрову практику?
– Для мене це важливо, тому що в мене в кар’єрі, слава Богу, так було, що я завжди грав у всіх командах. Саме за цим я прийшов до Оболоні – за ігровою практикою і за тим, щоб допомогти клубу піднятися вище в турнірній таблиці.

– У минулому сезоні у складі черкаського ЛНЗ ти перемагав Оболонь 3:0. Згадай події тієї гри.
– Напевно, в нас в тій грі все виходило, а пивоварам було складно.

– Чи міг ти подумати, що вже в наступному сезоні гратимеш за Оболонь?
– Ні, я до останніх днів не думав про це, але коли прийшов Сергій Шищенко, у мене з’явилася зацікавленість перейти в Оболонь і проявити себе якнайкраще.

– Які твої перші враження від Сергія Шищенка та роботи з ним?
– Шищенко вимагає грати в цікавий комбінаційний футбол. Він вимагає від гравців думати на полі та вдосконалюватися в плані гри.

– Про що ви говорили на першій зустрічі?
– Ми говорили про те, що нарешті вдалося узгодити всі офіційні моменти підписання. Шищенко привітав мене з тим, що я приїхав у стан команди. Про гру в перший день особливо не спілкувалися.

– Як тобі тренувальний процес під керівництвом Шищенка?
– Коли я прийшов, побачив дуже цікавий тренувальний процес. Всі віддаються на сто відсотків, тому що це цікаво. Кожен день – різні вправи, різні комбінації.

– Чи зустрічав ти раніше схожий стиль тренувань?
– Схожий, в чомусь десь схожий. Напевне цього сезону, коли прийшов Карраско. Були деякі вправи, чимось схожі на вправи Шищенка.

– Які твої враження від дебюту у матчі проти Олександрії?
– Дуже щасливий дебютувати за Оболонь. Мені сподобалася атмосфера на стадіоні, як вболівальники гнали команду вперед. Хоча грою в повному обсязі не можу бути задоволеним, адже в кожній грі хочеться вигравати. Але це був перший матч як для мене, так і для головного тренера. Я вважаю, що команда показала досить цікавий футбол.

– Який позитив команда отримала після матчу, що перервав серію поразок?
– Однозначно додалося позитиву, але й до цього матчу в команді була чудова атмосфера. Можливо, це пов’язано з тим, що змінився головний тренер, він дав новий імпульс команді. Я коли прийшов, то не побачив того, що команда пригнічена чи погана атмосфера в колективі.

– Що потрібно зробити, щоб зупинити Шахтар?
– Це, з одного боку, цікаво грати проти таких команд, як Шахтар. Потрібно зіграти дисципліновано в обороні та використати свої нагоди. А вони в будь-якому випадку будуть.

– Яку мету ставиш перед собою в Оболоні?
– Ціль – допомогти команді вийти з цієї ситуації, піднятися з зони перехідних матчів, і для себе, звісно, показати свої найкращі якості та допомогти клубу.

23 вересня 2024 11:22







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Оболонь готується до поєдинку проти Динамо

 

16 жовтня 2024 13:41

Україна, 9-й тур. Огляд усіх матчів

 

07 жовтня 2024 15:33

Україна, 9-й тур. Динамо – Кривбас. Огляд матчу

 

06 жовтня 2024 21:12