Сьогодні 20 вересня 2024 р.

ЛНЗ – Карпати 2:1. Україна, 4-й тур. Звіт

«ЛНЗ» у Черкасах в рамках четвертого туру УПЛ приймав «Карпати». Суперники до сьогоднішнього дня на рівні елітного дивізіона не зустрічалися. Попередня очна зустріч команд у Першій лізі завершилася розгромною перемогою черкаського колективу – 4:1.

Підопічні Андреса Карраско у попередньому турі у вольовому стилі переграв львівський «Рух» – 3:1. «Карпати» поступилися «Динамо» (1:3), але соромно за цю поразку львів'янам точно не має бути. У Кубку України підопічні Владислава Лупашка не залишили шансів «Чорноморцю» – 3:0.

На початку зустрічі складно було комусь віддати перевагу. Суперники по черзі володіли м'ячем, але до ударів справа не доходила. Газон у Черкасах був низької якості і це було суттєвою проблемою, адже обидві команди насамперед намагаються грати за рахунок коротких-середніх передач. Поступово львів'яни почали більше контролювати м'яч, але довести свої атаки до логічного завершення не вдавалося. Голкіпери залишалися без роботи, адже м'яч до них не доходив. Занадто багато помилялися гравців обох команд у перехідній фазі.

Після середини першого тайму почали більше контролювати м'яч підопічні Карраско, але і в них нічого не виходило в заключній третині поля. Боротьби було дуже багато, але без моментів. Перший удар у площину воріт стався на 30-й хвилині, але Очеретько пробив занадто слабко. Відзначитися гостям допоміг стандарт. Після подачі з кутового і серії рикошетів м'яч опинився у Чачуа, який з-за меж штрафної пробив у кут – 0:1. На жаль, занадто нудний футбол був у першому таймі.

Відразу після перерви господарі поля перейшли на гру у два нападники. Замість Авагімяна вийшов Момо. Набагато активніше у другому таймі заграли футболісти ЛНЗ. Міг зрівнювати рахунок Геннадій Пасіч, але його удар парирував Кемкін. Львів'яни віддали ініціативу супернику, але з контргрою у них були проблеми.

На 62-й хвилині господарі зрівняли рахунок. Пасіч шикарним ударом у дальній кут змусив капітулювати Кемкіна – 1:1. Варто віддати належне роботі Карраско у перерві, адже його команда змогла заграти краще. А ось футболісти «Карпат» явно грали не в кращий футбол.

На 77-й хвилині Молло на швидкості увірвався до штрафної і віддав шикарну передачу на Яшарі, який без проблем переграв голкіпера – 2:1. Відігратися гості не змогли. У підсумку, вольова перемога «ЛНЗ».

ЛНЗ – КАРПАТИ – 2:1

Голи: Пасіч (62), Яшарі (77) – Чачуа (34).
ЛНЗ: Кучеренко, Саліху, Дайко, Муравський, Путря, Тілль (Олійник, 84), Нонікашвілі, Пасіч, Яшарі, Молло (Наумець, 90), Авагімян (Момо, 46)
Карпати: Кемкін, Мірошниченко, Адамюк, Бабогло, Полегенько, Альварес, Чачуа (Кузик, 76), Очеретько (Шах, 65), Стеніо (Клименко, 57), Підлепенець (Костенко, 76), Невес (Устименко, 65).

Попередження: Молло (45+2), Кучеренко (60), Яшарі (87).

26 серпня 2024 21:15







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 4-й тур. ЛНЗ – Карпати. Огляд матчу

 

26 серпня 2024 21:30