Сьогодні 19 вересня 2024 р.

Рух – Верес 0:0. Україна, 20-й тур. Звіт

Принциповий і важливий із турнірної точки зору поєдинок 20-го туру УПЛ між львівським «Рухом» і рівненським «Вересом» закінчився внічию 0:0. 

Більше 20-ти хвилин у другому таймі господарі діяли в чисельній більшості, але не дотиснули суперника.

Перший тайм минув за великої кількості боротьби: впертих єдиноборств і непоступливості у кожному епізоді не бракувало. На 7-ій хвилині Мисик несподівано наважився на прямий удар із дальньої дистанції зі штрафного – м’яч пролетів трохи вище поперечки. Гості відповіли навісом із правого флангу й ударом головою від Шарая – теж над воротами.

На 10-ій хвилині Соломон видряпав м’яч на лівому флангу, зряче віддав на Мисика, той із меж карної зони пробив у ближній кут, але воротар «Вереса» Когут ліквідував загрозу.

Гості більше діяли від оборони, «жовто-чорні» намагалися конструювати атаки, але виходило не все задумане. На 22-ій хвилині відбувся ще один штрафний удар від Мисика – постріл півзахисника «жовто-чорних» із дещо гострого кута створив певні проблеми для голкіпера рівненської команди.

На 39-ій – небезпечно пробивав після навісу зі штрафного Лебеденко – Довгий вибив м’яч, перебуваючи вже у воротарському майданчику. У відповідь Климчук під час атаки «Руху» вистрелив явно вище воріт. Так само не влучив у рамку Довгий, який головою відгукнувся на навіс Мисика з лівого краю.

А на 44-ій хвилині виникла найреальніша гольова нагода першого тайму – рахунок могли відкривати гості. Комбінацію розіграли Кльоц, Близніченко та Гайдучик, які вивели Шарая на ударну позицію, проте голкіпер Паньків урятував львівську команду. Тайм закінчився ударом Соломона поруч зі стійкою.

Другий тайм розпочався з атак рівненської команди. Але до небезпечних моментів справа не дійшла. «Рухівці» відповіли двома атаками, які завершував Руніч. Спочатку в нього не вийшов удар головою після навісу від Соломона, а на 55-ій хвилині на ударну позицію його вивів Слюсар – м’яч після удару Василя пролетів поруч із ближньою стійкою.

На 62-ій – в контратаку вибігли гості, Шарай вистрелив із-за меж штрафного майданчика, але воротар Паньків спіймав м’яч у падінні. «Жовто-чорні» відповіли декілька атаками та серією кутових, які до особливої гостроти не призвели.

Багато боротьби на футбольному полі призводило до великої кількості зіткнень, порушень правил і пауз у грі. В одному з епізодів півзахисник «Вереса» Лебеденко в центрі поля порушив правила проти Климчука та побачив перед собою попередження, яке для нього виявилося другим у грі. Відразу «рухівці» ледь не створили момент, однак захисник завдали Рунічу пробити головою по воротах.

У більшості футболісти «Руху» розпочали накочувати атаки на ворота суперників. На 79-ій хвилині на ударній позиції опинився Климчук, але вигідну ситуацію не повернув на свій бік, пробивши поруч зі стійкою. Через півтора хвилини на оперативний простір вибіг Притула, який підключив Довгого, той віддавав поперек на Руніча, однак гості погасили пожежу. І тут же воротар Когут урятував «Верес» після удару від Климчука з близької відстані. А згодом Слюбик вистрелив здалеку вище воріт.

А вже на компенсованих хвилинах склади вирівнялися. Арбітр побачив надто грубу гру в підкаті «рухівського» бразильця Едсона та вилучив його з поля. Отож, поєдинок із високим градусом завершився без голів.

РУХ – ВЕРЕС – 0:0
Рух:
Паньків, Лях, Дідик, Слюбик, Роман, Слюсар (Притула, 68), Довгий, Соломон, Мисик (Едсон, 58), Климчук, Карабін (Руніч, 46).
Верес: Когут, Гагун, Курко, Вовченко, Лебеденко, Кльоц, Блізніченко, Дахновський, С.Шарай, Г.Пасіч, Гайдучик (М.Шестаков, 83).
Попередження: Карабін (2), Слюбик (60), Руніч (70) – Лебеденко (64).
Вилучення: Едсон (90+2) – Лебеденко (71, друге попередження).

8 квітня 2023 17:04







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Прес-конференція головного тренера «Динамо» Олександра Шовковського після перемоги над «Ворсклою»

 

18 вересня 2024 22:01

Україна, 4-й тур. Динамо – Ворскла. Огляд матчу

 

18 вересня 2024 20:00

«Динамо» та Money 24/7 підписали угоду про співпрацю

 

18 вересня 2024 17:52