Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Україна, 15-й тур. Шахтар – Полісся. Анонс матчу

У центральному протистоянні туру зійдуться четверта та друга команди поточного розіграшу УПЛ.








«Шахтар» (Донецьк) – «Полісся» (Житомир)
24 листопада, початок – о 19:00
Львів, «Арена Львів»
Головний арбітр
– Ігор Пасхал (Херсон)
Арбітр ВАР – Микола Балакін (Київська область)
Трансляція – на платформах MEGOGO, Setanta Sports, Київстар ТБ, Volia TV, Sweet TV, Омега ТВ, Vodafone TV

ШАХТАР

Після міжнародної паузи «Шахтар» гратиме з одним із конкурентів у боротьбі за лідерство. Наразі «гірники» з 24 очками (різниця м’ячів: 22-13) посідають 4-те місце в таблиці УПЛ, проте мають ще 2 гри в запасі порівняно з опонентами. У минулому турі донеччани зазнали поразки від «Дніпра-1», але завдяки голу свого найкращого бомбардира цього сезону Данила Сікана (6 м’ячів у всіх турнірах) змогли продовжити результативну серію: «оранжево-чорні» забивають уже в 41 матчі чемпіонату України поспіль.

До зустрічі з «Поліссям» підопічні Маріно Пушича готуються формально протягом останнього тижня, хоча фактично провели лише 2 тренування у повному складі, адже 15 збірників «Шахтаря» приєдналися до команди тільки в середу. Відзначимо, що ніхто з «гірників» не пропускатиме прийдешній матч через дискваліфікації.

ПОЛІССЯ

«Полісся» надзвичайно вдало проводить дебютний сезон в УПЛ: після 14 турів житомирці мають 29 очок (різниця м’ячів: 22-10) та йдуть на 2-му місці. Крім того, колектив Юрія Калитвинцева може похизуватися 7-матчевою безпрограшною серією в чемпіонаті та 2 перемогами в Кубку України, що вивели команду до півфіналу турніру.

У попередньому турі «Полісся» здобуло вольову перемогу над «Металістом 1925» (2:1) завдяки голам Шастала та Грицука. Найрезультативнішими гравцями команди в ЧУ є конголезець Бені Макуана (4 голи, 2 асисти), а також Артем Козак і Пилип Будківський (по 3 забиті м’ячі).

ІСТОРІЯ ВЗАЄМИН

У чемпіонаті України «Шахтар» і «Полісся» зустрінуться вперше.

24 листопада 2023 13:45







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Найкращі динамівські голи серпня

 

06 вересня 2024 15:03

Герреро: «Маю двічі забити «Лаціо»… І не лише йому!»

 

05 вересня 2024 10:33

Із ювілеєм, Григорію Михайловичу!

 

04 вересня 2024 15:35