Сьогодні 8 вересня 2024 р.

ТМ. Рух – Лутон (Англія) 0:1

«Рух» зіграв свій черговий спаринг на словенських зборах і суперником «жовто-чорних» став «Лутон Таун».

Саме англійці відкрили рахунок у матчі, коли Чонг пройшов лівим флангом та прострілив на Морріса і нападник «Лутона» відправив м’яч у сітку. Згодом Дідик сфолив у штрафному майданчику й арбітр призначив пенальті. До позначки підійшов Вудроу, але англієць не зміг переграти Ледвія – голкіпер «Руху» парирував цей удар. Ще один момент виник у Чонга, який після подачі з кутового головою пробив над воротами. Після цього ініціативу перехопили «рухівці» та кілька разів підходили до воріт «Лутона», втім до небезпеки справа доходила. Та все ж «жовто-чорні» створили якісний момент, коли Руніч на дриблінгу увійшов в карний майданчик та бив по воротах – голкіпер англійців зреагував на цей постріл.

В другому таймі чудову нагоду забити мав Квасниця: Ілля пробив воротаря, але його на лінії підстрахував захисник та у підкаті вибив м’яч. Також класно з лінії карного майданчика лівою ногою бив Таллес – м’яч пролетів поблизу дальньої «дев’ятки». Свій момент мав і англієць Тейлор, проте з його ударом з гострого кута впорався Ледвій.

У підсумку, поразка «Руху» з рахунком 0:1 у бойовому матчі проти «Лутон Тауна». Наступний матч підопічні Віталія Пономарьова зіграють вже завтра, 17 липня, проти азербайджанського «Сабаха».

«Рух» (Львів, Україна) – «Лутон Таун» (Лутон, Англія) 0:1
16 липня 2024 року. Краньска Гора, Словенія
Гол: Морріс, 16
Нереалізований пенальті: Вудроу, 22 (сейв голкіпера)
«Рух»: Ледвій, Сич, Слюбик, Дідик, Роман, Підгурський (Холод, 84), Притула (Слюсар, 75), Таллес, Руніч (Клайвер, 84), Лях (Квасниця, 62), Карабін.

16 липня 2024 21:15







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Найкращі динамівські голи серпня

 

06 вересня 2024 15:03

Герреро: «Маю двічі забити «Лаціо»… І не лише йому!»

 

05 вересня 2024 10:33

Із ювілеєм, Григорію Михайловичу!

 

04 вересня 2024 15:35