Сьогодні 8 вересня 2024 р.

«Чорноморець» продовжив невтішну турецьку серію поразок

У одеського «Чорноморця», який першим серед команд УПЛ розпочав підготовку до весняної частини сезону, третій тиждень зимової роботи у Туреччині завершив контрольний матч. Ним було перейдено своєрідний екватор із запланованих на тренувальному зборі спарингів. У грі, що стала п’ятою за ліком, команда Романа Григорчука помірялася силами з представником австрійського футболу – клубом «Райндорф Альтах». Сьогоднішній спаринг-партнер «моряків» за підсумками осінньої частини чемпіонату посідає 10-е місце серед дванадцяти учасників, випереджаючи найближчого суперника із небезпечної зони всього на п’ять очок. Цікаво, що до зустрічі з одеситами команда з невеличкого містечка Альтах, що налічує всього близько 7 тисяч мешканців, жодного разу не перемагала. Із чотирьох матчів, зіграних «Райндорф Альтахом» на турецькому Середземномор’ї, в одному була зафіксована нічия, а в трьох інших – поразки.

У сьогоднішньому поєдинку австрійці перервали неприємну для себе традицію, здобувши перемогу над «Чорноморцем» – 2:0. У прагненні будь що досягти позитивного результату суперник «моряків» нерідко діяв надто грубо, однак суддівські рішення не завжди були об’єктивними. У кожному з таймів гравці «Райндорф Альтаха» зуміли забити по м’ячу у ворота Олега Білика. Одеська ж команда за першої-ліпшої нагоди прагнула змінити рахунок, організовуючи атаки у відповідь, та зробити це їй так і не вдалося.

Сьогоднішня поразка стала вже четвертою поспіль для одеситів на турецькій землі. Прикро констатувати, що у програних матчах різниця забитих і пропущених м’ячів має невтішний показник – 2:12. Втім, хочеться вірити, що у випадку з «моряками» спрацює давня футбольна прикмета: «Хто програє у контрольних матчах, той перемагає у чемпіонаті».

На тренувальному зборі у Туреччині «Чорноморцю» залишилось зіграти чотири контрольних матчі, у яких його суперниками двічі будуть команди із Північної Македонії і по одному разу з Вірменії та Узбекистану.

ЧОРНОМОРЕЦЬ – АЛЬТАХ (Австрія) – 0:2

25 січня 2024 20:23







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Найкращі динамівські голи серпня

 

06 вересня 2024 15:03

Герреро: «Маю двічі забити «Лаціо»… І не лише йому!»

 

05 вересня 2024 10:33

Із ювілеєм, Григорію Михайловичу!

 

04 вересня 2024 15:35