Сьогодні 20 вересня 2024 р.

Кривбас – Інгулець 1:1. Україна, 4-й тур. Звіт про осічку Вернидуба

Команда Юрія Вернидуба знову втратила очки, хоча цілком могла здобути перемогу.

«Кривбас» вже за два дні після матчу в Лізі Конференцій проти «Бетіса» зіграв матч 4 туру УПЛ вдома проти «Інгульця». Юрій Вернидуб вдався до ротації: наприклад, до старту повернулись Понєдєльнік, Твердохліб і Микитишин. Також вперше в основі зʼявився малійський центральний захисник Конате, який замінив дискваліфікованого Романчука.

Початок гри залишився за гостями, яким пощастило забити швидкий гол. Екс-гравець «Кривбасу» Пʼятов на 6 хвилині увірвався у карний майданчик та пробив: перший удар прийшовся у Стецькова, а другий в дальню девʼятку – 0:1. Червоно-білі одразу пішли вперед, та створили чергу класних моментів. На 14 хвилині По вивели майже віч-на-віч з воротарем – Паламарчук виграв дуель у ближньому куті.

Згодом Микитишин накрутив опонента та зліва виконав класний простріл у воротарський, звідкіля Кожушко влучив у стійку! Після кутового голкіпер вибив мʼяча майже з лінії ворота після удару когось з гравців команди господарів.

«Кривбас» атакував по всій ширині поля. Були й непогані удари з середньої дистанції: По, Микитишин – поруч зі стійкою. Пізніше той же Микитишин ефектно в падінні пробивав у ближню девʼятку – трохи не влучив.

Свої декілька моментів мали й гості, які повністю зосередились на обороні, але іноді все ж вибігали в контратаки. Після однієї з таких неприємно пробивав Малиш, але Кліщук врятував «Кривбас». На 40 хвилині успіх Кривбасу принесла контратака: По відправив у прорив правим флангом Луньова – Максим прострілив на Кожушка, який ефектно пʼяткою відправив шкіряного у ворота – 1:1!

Початок другого тайму залишився за криворіжцями. Кожушко стріляв з розвороту, але влучив у сітку з зовнішнього боку. Також свої спроби змарнували По і Бандейра, який вийшов на заміну. «Кривбас» тиснув, пішла гра суто на половині поля «Інгульця». Кожушко на 70 хвилині після перехоплення побіг обігрувати Паламарчука, але голкіпер в останній момент виставив ногу та вибив мʼяча.

Мали свій шанс і петровці. Білоцерковець пробивав на виконанні з лінії штрафного – і зовсім трохи не влучив у ворота. Тиск на ворота інгульчан не зупинявся ні на хвилину. Бандейра вгатив здалеку, але у ворота не влучив. Гравці гостей лягали буквально під всі мʼячі, граючи дуже самовіддано. Навіть у Кобіна не витримали нерви, і його було вилучено з поля і кінцівці. «Кривбас» до останнього сподівався вирвати перемогу, провів безліч атак, але суперник втримав ничию. 

КРИВБАС – ІНГУЛЕЦЬ – 1:1
Голи: Кожушко (40) – Пятов (6).
Кривбас: Кліщук, Понєдєльнік (Бандейра, 46), Конате (Драмбаєв, 46), Стецьков, Дібанго, Бізімана, Твердохліб (Вакулко, 46), Луньов (Хомченовський, 63), Жан По, Микитишин (Кузик, 76), Кожушко.
Інгулець: Паламарчук, Дубілей (Сидоренко, 65), Малиш, Шершень, Мельничук, Петько (Мисик, 79), Пятов (Лісняк, 87), Волохатий, Білоцерковець (Сад, 79), Богунов (Пушкарьов, 65), Козак.
Попередження: Понєдєльнік (14), Дібанго (17) – Козак (66).

 

 

25 серпня 2024 20:00







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Рух готується до Динамо

 

19 вересня 2024 18:32

Україна, 4-й тур. Динамо – Ворскла. За лаштунками

 

19 вересня 2024 17:11

Прес-конференція головного тренера «Динамо» Олександра Шовковського після перемоги над «Ворсклою»

 

18 вересня 2024 22:01