Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Павлов: «Якщо Ярмоленко повернеться до «Динамо», він стане добрим помічником для Луческу»

Учора у турецьких ЗМІ з'явилася інформація про те, що Андрій Ярмоленко близький до підписання контракту з київським «Динамо». Сайт FanDay звернувся за ексклюзивним коментарем до навченого не лише футбольним, а й життєвим досвідом Миколи Павлова, щоб дізнатися його думку про те, чи варто Ярмоленко повертатися до Динамо.

Миколо Петровичу, ходять чутки, що Ярмоленко гранично близький до повернення до київського Динамо. Як ви до цього ставитеся?
– На мою думку, для Андрія буде гарним рішенням повернутися до України, підтримати Динамо. Безкоштовно перейти до клубу, в якому ти відбувся як футболіст, буде добрим прикладом для молодих гравців.

Тобто такий перехід є цілком реальним?
– Якщо Шевченко повернувся, то чому Ярмоленко не може зробити те саме. Щоправда, зараз ситуація в країні відрізняється від тієї, яка була у 2009 році, але тим більше поваги заслуговуватиме на вчинок Ярмоленка.

– Сьогоднішній Андрій здатний робити різницю в іграх УПЛ?
– В Україні – точно. Особливо, якщо брати на думку масовий відхід легіонерів. Досвід Ярмоленка для розвитку молодих футболістів «Динамо» безцінний. Він стане добрим помічником для Луческу.

– Самому Ярмоленко не рано повертатися в Україну, враховуючи рівень нашого чемпіонату, який, напевно, пристойно просяде в сьогоднішніх реаліях? Може, все-таки варто було затриматись у Європі?
– Ми з вами не знаємо, які у нього є варіанти продовження кар'єри. Якщо він вирішив повернутися до Києва, значить, він зважив усі за та проти. Я не беруся обговорювати будь-що, не знаючи, як все відбувається насправді. Не знаю, чи знадобиться Ярмоленко в Європі, але в Україні він точно буде корисним.

11 липня 2022 13:08







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Найкращі динамівські голи серпня

 

06 вересня 2024 15:03

Герреро: «Маю двічі забити «Лаціо»… І не лише йому!»

 

05 вересня 2024 10:33

Із ювілеєм, Григорію Михайловичу!

 

04 вересня 2024 15:35