Сьогодні 19 вересня 2024 р.

ТМ. Інгулець – Кривбас 1:0. Огляд спарингу

Криворізький «Кривбас» зіграв другий контрольний матч на другому зимовому навчально-тренувальному зборі, який команда проводить у турецькому Белеку. Суперником став петровський «Інгулець», який виступає в УПЛ. Команди знаходилися на різних стадіях підготовки до сезону, але матч все ж обіцяв бути напруженим та цікавим.

«Інгулець» на початку зустрічі більше контролював м'яч, але до загострень справа не доходила. Активізувалися суперники після середини тайму. Спочатку, Мандриченко міг виводити петровців вперед, але м'яч після його удару пролетів вище воріт. Представник Першої ліги також мав свою нагоду, проте Васін потужним ударом влучив у поперечину. На перерву команди пішли без забитих м'ячів. Ігровою перевагою володіли підопічні Лавриненка, проте у завершальній стадії атаки петровцям не вистачало завершального удару.

Після перерви Олександр Бабич повністю оновив склад. Шанс проявити себе отримав 18-річний хавбек Данило Панов.

На початку другого тайму шанс відзначитися мав Хобленко, але Олексій не зміг переграти голкіпера «Інгульця». Першим на добиванні опинився Щедрий, але він пробив повз ворота.

Гравці «Інгульця» і після перерви продовжували більше контролювати м'яч, але з конструктивом були відчутні проблеми в представника УПЛ. У другому таймі було багато зупинок – фолили футболісти обох команд.

На 69-й хвилині футболісти «Інгульця» скористалися помилкою Семенова, який обрізався на власнй половині поля. Сітало відпасував на Мадриченка, а нападник реалізував вихід один на один - 0:1. Петровці забили з нічого.

Після забитого м'яча підопічні Лавриненка продовжували володіти ініціативою, а у «Кривбасу» нічого не виходило попереду. Було дуже багато помилок у простих ситуаціях.

У підсумку, гра завершилася мінімальною перемогою «Інгульця» - 1:0.

«Інгулець» (Петрове) – «Кривбас» (Кривий Ріг) - 1:0
Голи:
Мандриченко (69).
Інгулець (стартовий склад): Кучер, Поспєлов, Салем, Смоляков, Головкін, Коробенко, гравець на перегляді, Цуркан, Стівен, гравець на перегляді, Мандриченко.
Кривбас (1-й тайм): Сарнавський, Татарков, Семеніхін, Бухал, Горват, Ніколашин, Рябов(к), Полонський, П'ятов, Васін, Дебелко. (2-й тайм): Льопка, Семенов, Заїменко, Маліновський, Мостовий, Яровий, Приходько, Кораблін, Щедрий, Хобленко (Вілівальд, 83), Панов (Мусолітін, 76)



16 лютого 2022 18:26







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Прес-конференція головного тренера «Динамо» Олександра Шовковського після перемоги над «Ворсклою»

 

18 вересня 2024 22:01

Україна, 4-й тур. Динамо – Ворскла. Огляд матчу

 

18 вересня 2024 20:00

«Динамо» та Money 24/7 підписали угоду про співпрацю

 

18 вересня 2024 17:52