Сьогодні 16 вересня 2024 р.

ТМ. Карпати – Верес 1:1

Рівненський «Верес» зіграв унічию у другому поспіль матчі літнього міжсезоння. У Львові рівняни розійшлися миром із «Карпатами».

Для обох команд звітний товариський матч став другим цього літа. Активніше на правах господарів гру розпочали львів‘яни. Вже на п‘ятій хвилині зустрічі Валерій Болденков пробивав ударом головою з близької відстані – невлучно.

Червоно-чорні відповіли фірмовим ударом Євгена Пасіча. Вінгер «Вереса» класно підкручував м‘яча у дальню дев‘ятку – трошки забракло влучності.

Наступний гольовий момент знову створили «Карпати». Денис Кожанов пробив метрів з 17-18. Вадим Ющишин відбив м‘яча перед собою. На щастя, добивання не було.

Практично одразу господарі створили ще одну гольову нагоду. Тарануха втік від опіки і пробив повз воротаря. «Верес» врятувала стійка.

Після перерви більше і активніше атакував «Верес». Віталій Дахновський пробивав з-за меж штрафного майданчика – голкіпер «Карпат» парирував удар.

Тим не менше, вперед у рахунку вийшли саме «Карпати». Ніким не прикритий Юрій Репета на дальній стійці замкнув простріл Галенкова справа – 1:0.

«Верес», втім, не зупинився і продовжив гнути свою лінію. Василь Курко пробивав головою після подачі від кутового прапорця – м мо. Потім він же виконав штрафний – просто у руки голкіперу Дмитру Фастову.

Зрівняни рахунок «Вересу» вдалося на старті заключної десятихвилинки матчу. Подачу Михаіла Гечева справа на дальній стійці ударом головою закнув Геннадій Пасіч. Вінгер рівнян перевисів у повітрі двох опонентів і ідеально пробив у дальній кут воріт – 1:1.

Міг «Верес» і перемогти. Подвійний сейв в одному епізоді виконав голкіпер «Карпат». Спершу він потягнув удар Віталія Дахновського, а потім і добивання від Геннадія Пасіча.

Фінальний свисток зафіксував нічию – 1:1.

24 липня в Угорщині рівняни зіграють благодійний поєдинок проти «Дебрецена».

КАРПАТИ – ВЕРЕС – 1:1
Голи:
Репета (64) – Г.Пасіч (81).
Верес: 1-й тайм – Ющишин, Гагун, Мірошник, Вовченко (на перегляді), Є.Пасіч, Кучеров, Курко, Дахновський, В.Шарай, С.Шарай, Гайдучик; 2-й тайм – Коркодим, С.Шестаков, Гук, Вовченко (на перегляді), Квасний, Кучеров (Кльоц, 60), Курко, Дахновський, Гечев, Г.Пасіч, М.Шестаков.

21 липня 2022 19:40







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 6-й тур. Колос – ЛНЗ. Огляд матчу

 

16 вересня 2024 22:01

Україна, 6-й тур. Полісся – Верес. Огляд матчу

 

15 вересня 2024 20:50

Україна, 6-й тур. Лівий берег – Кривбас. Огляд матчу

 

15 вересня 2024 18:09