Сьогодні 8 вересня 2024 р.

ТМ. Динамо – Аріс (Кіпр) 4:0. Капітан почав, джокери завершили

«Футбольний клуб»

Київське «Динамо» здобуло чергову перемогу на австрійських зборах, поклавши на лопатки чинного чемпіона Кіпру.

У порівнянні з попереднім спарингом (проти «Янг Бойз», 3:3) Мірча Луческу зробив лише дві заміни у стартовому складі: Крістіан Біловар замінив у центрі захисту Максима Дячука, а Богдан Лєднєв, з’явившись на правому фланзі, дав змогу перепочити Андрію Ярмоленку. І так, півфіналісти молодіжного ЄВРО – Руслан Нещерет, Олександр Сирота, Володимир Бражко та Владислав Ванат – хоч і повернулися до клубного табору, поки лише готуються до серйозних випробувань.

Кияни звично володіли територіальною перевагою, створили кілька непоганих можливостей для взяття воріт і врешті-решт спіймали суперника на помилці. Капітан «Динамо» Сергій Сидорчук нав’язав боротьбу захисникам «Аріса», зіграв на межі фолу, видряпав м’яч і спокійно реалізував вихід сам-на-сам.

Це сталося перед перервою, а відразу по її закінченні «біло-сині» відзначилися вдруге. Беніто помітив у карному майданчику Миколу Шапаренка і, отримавши пас у відповідь, вгатив у ближню «дев’ятку» – 2:0.

Забити втретє і навіть вчетверте динамівці мали змогу, коли «джокери» Олександр Караваєв та Антон Царенко не використали непогані нагоди. Втім рахунок до великого все ж таки було доведено. Той таки Караваєв вирізав діагональ з правого флангу, а Назар Волошин, зігравши у дотик, пошив у дурні кіпрськиїх захисників. Більше того, екс-вінгер Кривбасу вніс до свого доробку дубль, знову таки віддячивши за передачу щедрому Караваєву.

Уже в середу, 19 липня, на киян очікує спаринг з представником Саудівської Аравії «Аль-Гілялем», а за півтора тижня після того команда розпочне боротьбу за золото УПЛ.

ДИНАМО – АРІС 4:0
Голи: Сидорчук (42), Беніто (48), Н.Волошин (88, 90+1). 
Динамо: Бущан (Нещерет, 79), Тимчик, Попов (Дячук, 79), Біловар (Боль, 79), Дубінчак, Сидорчук (Андрієвський, 67), Шапаренко (Царенко, 67), Буяльський (Шепелєв, 67), Лєднєв (Н.Волошин, 61), Кабаєв (Діалло, 61), Беніто (Караваєв, 67).

16 липня 2023 20:52







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Найкращі динамівські голи серпня

 

06 вересня 2024 15:03

Герреро: «Маю двічі забити «Лаціо»… І не лише йому!»

 

05 вересня 2024 10:33

Із ювілеєм, Григорію Михайловичу!

 

04 вересня 2024 15:35