Сьогодні 16 жовтня 2024 р.

Олександрія – Лівий Берег 2:0. Україна, 7-й тур. Звіт

У сьомому турі української Прем'єр-ліги сезону-2024-2025 «Олександрія» приймала «Лівий Берег». Господарі підходили до матчу у якості фаворитів, але недооцінювати киян точно не варто було.

Результатами минулого туру обидві команди не можуть бути задоволені. «Олександрія» вперше у сезоні втратила очки і не забила. Підопічні Ротаня зіграли внічию з «Оболонню» – 0:0. «Лівий Берег» зміг нав'язати боротьбу «Кривбасу», але все ж мінімально програв.

Господарі поля з перших хвилин прогнозовано взяли м'яч під власний контроль, але кияни максимально уважно та надійно грали у захисті. «Лівий Берег» грав дуже компактно та низько. Високо фактично не піднімалася команда у обороні. Пройти такі редути було дуже непросто. В середині першого тайму підопічні Ротаня все ж створили перший у матчі момент. Беззера на швидкості увірвався до штрафної, але переграти голкіпера він не зміг.

Наприкінці тайму додали в інтенсивності господарі. Підопічні Первака не могли навіть перейти центр поля. Проте, для них насамперед важливо було не припускатися помилок біля власних воріт. У компенсований час підвів гостей Сухоручко. Нападник пішов у підкат проти Калюжного і отримав другу жовту. За три хвилини він примудрився отримати два попередження. На перерву суперники пішли без голів. Якщо не згадувати індивідуальні дії Беззери, то і моментів не було.

Очікувалося, що відразу після перерви будуть заміни у гостей, але Віталій Первак вирішив поки нічого не змінювати. На 53-й хвилині підопічні Ротаня відкрили рахунок. Після розіграшу кутового Кравченко на фланзі обіграв захисника і після його подачі головою відправив м'яч у сітку Кампос – 1:0. Для легіонера це дебютний гол на професіональному рівні.

За рахунком господарі грали вдало, а ось киянам було максимально непросто. На 67-й хвилині всі питанян про переможця були зняті. Після подачі з кутового вдізначився ще один центральний захисник Артем Шабанов – 2:0. Кінцівка зустрічі пройшла у повільному темпі. Одним вже і не треба було, а інші не могли. Статистика ударів у площину воріт – 10:0.

У підсумку, «Олександрія» поки не зіграло «Динамо» піднімається на перше місце.

ОЛЕКСАНДРІЯ – ЛІВИЙ БЕРЕГ – 2:0
Голи:
Кампос (53), Шабанов (67).
Олександрія: Єрмаков, Мартинюк, Шабанов, Кампос, Кравченко (Скорко, 81), Калюжний (Ващенко, 81), Ковалець (Мишньов, 76), Смирний (Козак, 76), Беззера, Джевані (Бєляєв, 62), Філіппов.
Лівий Берег: Механів, Астахов, Якимів, Семенов, Шаповал, Банада (Приходько, 89), Дедух, М.Когут (Галас, 72), Синиця (Кобзар, 79), І.Когут (Войцеховський, 72), Сухоручко.
Попередження: Скорко (88) – Сухоручко (44), Банада (54), Семенов (86).
Вилучення: Сухоручко (45+1, повторне попередження).

21 вересня 2024 17:28







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 7-й тур. Олександрія – Лівий Берег. Огляд матчу

 

21 вересня 2024 18:10