Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Краснопір: «Пономарьов зателефонував, сказав, що хоче бачити мене в «Русі». Це зіграло свою роль»

21-річний нападник Ігор Краснопір поділився першими емоціями після трансферу з «Оболоні» в «Рух».

– Ігорю, як у тебе виник варіант перейти в «Рух» та чому ти обрав саме львівський клуб?
– Зі мною поговорив Віталій Пономарьов. Він зателефонував, сказав, що хоче бачити мене в «Русі», розповів про команду. Важливо, коли тренер зацікавлений у тобі і це зіграло свою роль в тому, що я вирішив перейти саме в «Рух».

Це дуже молодий та амбітний клуб, якому у минулому сезоні команді не вистачило зовсім трохи, аби потрапити в єврокубки. Хлопці грають в агресивний футбол і попри молодість ці футболісти нав’язують супернику свої умови на полі. Мені імпонує такий стиль і хочеться допомогти «Руху» перемагати та здобувати бажаний результат у турнірній таблиці.

– Що скажеш про першу зустріч з новими партнерами по команді?
– Колектив прийняв мене дуже добре. Деяких хлопців я знаю, адже грав з ними в молодіжній збірній, але тоді ще не було розмов мій про перехід у «Рух». Вже під час збору в олімпійській збірній України я поговорив з Олегом Федором. Вирішив ні з ким не радитись і це винятково мій вибір. Переконаний, що мені вдасться проявити свої найкращі якості. Адаптація проходить чудово і те, що я знаю багатьох гравців з молодіжної та олімпійської збірних України, лише допомагає цьому процесу.  

– Також ти вже встиг провести перші тренування з командою, які перші враження?
– Після матчів за олімпійську збірну був лише тиждень на відпочинок, тож на першому тренуванні в «Русі» було досить складно. Зараз потрібно набрати форму та якісно підготуватись до початку нового сезону.

Наразі команда виконує великий обсяг роботи. Слід багато чого зробити, аби бути в оптимальних кондиціях. Таких навантажень я раніше не отримував, тому до цього також треба звикнути. Мені цікаво на тренуваннях, тож думаю, що все буде добре.

Хлопці вже попередили, що на зборах будуть серйозні фізичні навантаження, але це мене не лякає – треба максимально викладатись на тренуваннях і довести, що я не випадково опинився у цьому клубі.

– На твоїй позиції грають такі футболісти як Юрій Климчук, Ярослав Карабін, є молоді вихованці Академії. Як ти оціниш конкуренцію в клубі?
– У «Руху» є хороші нападники, слідкував за їхніми матчами і мені подобається їхній ігровий стиль. Конкуренція – двигун прогресу. Завдяки їй можна прогресувати та рухатись вперед. Це стосується кожного гравця на кожній позиції незалежно від того, в якому клубі він грає. Лише так можна рости та розвиватись і я задоволений, що попав у хороше конкурентне середовище.

– Ти обрав 95-й номер. Чому саме його, можливо у цьому є якийсь символізм?
– У двох попередніх клубах я грав під 95-м номером, тож вирішив не змінювати його. Ніякого символізму у цьому немає. Просто я вже звик грати саме під 95-м номером.

– Які цілі ти ставиш перед собою напередодні початку нового сезону?
– Звісно, кожен нападник повинен забивати якомога більше голів. Конкретних цілей перед собою я зараз не ставлю, бо все відбувається в моменті. Та все ж я сподіваюсь допомагати команді здобувати перемогу своїми забитими голами. «Рух» ставить перед собою високі цілі, адже хоче здобувати позитивний результат у кожному матчі.

27 червня 2024 22:48







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Найкращі динамівські голи серпня

 

06 вересня 2024 15:03

Герреро: «Маю двічі забити «Лаціо»… І не лише йому!»

 

05 вересня 2024 10:33

Із ювілеєм, Григорію Михайловичу!

 

04 вересня 2024 15:35