Сьогодні 8 вересня 2024 р.

ТМ. Рух – Триглав (Словенія) 1:0. Крапка від Альваренги

У заключному товариському матчі тренувальних зборів «Руху» проти словенського «Триглава» з Краня львівська команда виграла з мінімальним рахунком 1:0, єдиний гол в активі аргентинця Альваренги.

Початок гри вийшов доволі жвавим. Уже на 4-ій хвилині Соломон прорвався лівим флангом, зробив ефектний навіс у штрафний майданчик, але в останній момент небезпеку нівелював захисник словенської команди. Згодом Непейпієв добре зіграв на правому фланзі, прострілив у центра карної зони, де Таллес пробив – після декількох рикошетів голкіпер заволодів м’ячем. Далі знову Непейпієв дуже гостро зіграв, ефектно обігравши опонента, проте після його удару-прострілу Карабін не зміг завершити атаку.

На 11-ій хвилині після пострілу зі штрафного вже воротар «Руху» Паньків зіграв надійно. У відповідь «жовто-чорні» провели стрімку атаку, на завершенні якої Карабін не дотягнувся до м’яча.

Після цього команди дещо заспокоїлися, принаймні гострих комбінацій поблизу воріт (це стосується насамперед «рухівських» атакувальних спроб) поменшало. Можна згадати хіба удар Таллеса здалеку, коли воротар із другої спроби накрив м’яч, а також простріл і удар Непейпієва, мабуть, найактивнішого футболіста у складі обидвох команд до перерви.

У другому таймі знову активніше заграли футболісти львівської команди. На 47-ій хвилині після прострілу Мисика загострював знову Непейпієв – проте лише кутовий. Через 5 хвилин після навісу з правого флангу Довгий пробив головою. Невдовзі голкіпер Паньків врятував, вдало вийшовши з воріт і забравши м’яч до рук. Згодом він же відбив м’яч після непоганого пострілу суперника.

На це «жовто-чорні» відповіли гострими, однак невлучними ударами Карабіна й Альваренги. На 65-ій хвилині «рухівці» створили реальну нагоду для гола: Таллес пробив здалеку, після рикошету першим на м’ячі опинився Карабін, та все ж воротар «Триглава» здійснив чудовий сейв.

Але наполегливість гравців «Руху» принесла результат. Соломон підхопив м’яч у центрі поля, віддав ліворуч на Таллеса, той продовжив атаку на Довгого, Олексій, перебуваючи вже в штрафному майданчику, вчасно переправив м’яч на протилежний фланг, де Альваренга ефектним ударом головою встановив остаточний рахунок гри – 1:0.

РУХ (Україна) – ТРИГЛАВ (Словенія) – 1:0
Гол:
Альваренга (79).
Рух: Паньків, Лях, Веремієнко, Дідик, Мисик, Слюсар, Довгий, Соломон (Квасниця, 84), Таллес, Непейпієв (Альваренга, 61), Карабін.
Попередження: Мисик (26).

23 лютого 2023 21:01







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Найкращі динамівські голи серпня

 

06 вересня 2024 15:03

Герреро: «Маю двічі забити «Лаціо»… І не лише йому!»

 

05 вересня 2024 10:33

Із ювілеєм, Григорію Михайловичу!

 

04 вересня 2024 15:35