Сьогодні 16 вересня 2024 р.

ТМ. Олександрія – Вайле (Данія) 3:0

Ігровий день понеділка «Олександрія» завершила зустрівшись з данською футбольною командою «Вайле». Цей матч суттєво відрізнявся від попередніх товариських зустрічей команди на цих зимових зборах: по-перше – динамікою, по – друге – емоційністю, по-третє – результативністю. Матч проходив на хороших швидкостях, з великою кількістю дрібних фолів, три з яких завершилися вилученням з поля.

Вже на 3-й хвилині «городяни» відкрили рахунок. Олег Білик зробив вибивання м’яча з-за меж власного штрафного майданчика. Круглий, перелетівши через все поле, опинився біля Валерія Бондаренка. Захисник, перегравши голкіпера, який вже вибігав на м’яч, «парашутом» переправив його у порожні ворота. 1:0!

Данці не очікували такого перебігу подій. Вони почали шукати варіанти для взяття воріт. Поки шукали, олександрійці забили вдруге. На 19-й хвилині чергова атака містян. Володимир Одарюк проходить флангом, віддаючи точний пас на Олега Кожушка, який вже робив забіганні до штрафного майданчику суперника. Він, в один дотик, низом, переправляє м’яч у кут воріт. 2:0.

На 51 хвилині матчу арбітр призначає пенальті у ворота містян. На його думку, Богдан Білошевський зіграв у штрафному майданчику не в м’яч, а в ногу суперника. До точки підходить данський футболіст, б’є…і не забиває: Олег Білик, вгадавши напрям польоту м’яча, відбиває круглого, рятуючи команду.

Крапку в зустрічі поставив Еміль Мустафаєв, який замінив Олега Кожушка (Олег був вилучений за другий «гірчичник»). На 82-й хвилині Еміль зі штрафного, красивим ударом під поперечину, робить рахунок  розгромним – 3:0.

На мажорній ноті завершили перший етап підготовки олександрійці на зимових зборах. Попереду вихідні, після яких команда розпочне другий етап підготовки у Туреччині.

ОЛЕКСАНДРІЯ – ВАЙЛЕ (Данія) – 3:0
Голи:
Бондаренко (3), Кожушко (19), Мустафаєв (82).
На 51-й хвилині данці не реалізували пенальті (голкіпер)
Олександрія: Білик, Одарюк, Дубра, Бондаренко, Цуріков, Демченко, Білошевський (Ситников, 76), Кожушко (Мустафаєв, 64), Костишин, Авагімян, Спінеллі.

31 січня 2022 19:47







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 6-й тур. Колос – ЛНЗ. Огляд матчу

 

16 вересня 2024 22:01

Україна, 6-й тур. Полісся – Верес. Огляд матчу

 

15 вересня 2024 20:50

Україна, 6-й тур. Лівий берег – Кривбас. Огляд матчу

 

15 вересня 2024 18:09