Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Перша ліга, 5-й тур другого етапу. Анонс матчів суботи

У суботу пройдуть чотири матчі п'ятого туру весняної частини сезону у Першій лізі. Таким чином, розпочинається друге коло. До вашої уваги анонс протистоянь.

Група «Чемпіонська»

«Оболонь» – «Епіцентр»

06.05.2023. 16:00. «Оболонь-Арена» м. Київ

У Києві друга команда прийматиме шосту. «Оболонь» бореться за чемпіонство, а «Епіцентр» – за участь у перехідних матчах. Кияни вперше у весняній частині сезону програли. Ця поразка була дуже прикрою, адже у меншості пропустили на одинадцятій компенсованій хвилині. Таким чином, завершилися дві безпрограшні серії «Оболоні» ‒ загальна, яка тривала 6 ігор: 3 перемоги та 3 нічиї та домашня – 8 ігор: 6 перемог та 2 нічиї. До того ж, у суботу через дискваліфікацію не зможуть зіграти Мороз та Прокопенко.

Підопічні Сергія Нагорняка нарешті перемогли і залишилися у боротьбі за топ-4. Для них зараз кожна гра наче фінал, адже занадто далеко відпустили своїх опонентів. Чи зможуть гості зачепитися за залікові пункти проти «пивоварів»?



«ЛНЗ» – «Нива» Тернопіль
06.05.2023. 13:30. «Черкаси Арена» м. Черкаси

Підопічні Олександра Ковпака на початку тижня поступилися «Поліссю» і погіршили своє турнірне становище. З позиційним футболом у черкаського колективу були суттєві проблеми, не вдалося розхитати захист суперника. Проте, варто відзначити, що «ЛНЗ» гру не провалило. За грою було помітно, що ця команда з амібціями підвищитися у класі.

«Нива» у минулому турі зіграла у свій найкращий футбол проти запорізького «Металурга». Якби не шикарний штрафний від Польового, то підопічні Атласюка святкували б перемогу. Варто відзначити Богдана Козака, який був активним протягом всього матчу. Через дискваліфікацію не зможе допомогти «Ниві» основний хавбек Олег Соколов. Нагадаємо, що на початку квітня «ЛНЗ» на виїзді переграло «Ниву» – 1:2.



Група «Вибування»

«Діназ» – «Скорук»

06.05.2023. 14:00. «Діназ». Демидів

У Демидові п'ята команда групи прийматиме третю. «Скорук» утримує дві рекордні для клубу серії у Першій лізі: безпрограшну з 5-ти ігор: 3 перемоги та 2 нічиї та гольову – з 5-ти: 8 голів. У попередніх матчах у підопічних Степанова почали проявлятися проблеми у нападі, але результат поки радує всіх вболівальників клубу. «Діназ» тиждень тому проявив характер. Команда відігралася з 0:2 проти «Полтави» і змогла здобути бажану нічию. Своєю активною грою виділявся Богдан Оринчак, який відзначився голом та асистом. У випадку перемоги вишгородці зможуть наблизитися до топ-3. Чи зможуть підопічні Головка реабілітуватися за поразку у першому колі (0:3)?



«Прикарпаття» – «Гірник-Спорт»
06.05.2023. 13:00. «Рух» м. Івано-Франківськ

У ще одному матчі суботи лідер групи прийматиме аутсайдера. Підопічні Олега Рипана нарешті знайшли свою грі і здобули дві перемоги поспіль. Колектив з Івано-Франківська додав в агресії в центрі поля, почав швидше доставляти м'яч у заключну третину поля і це принесло свої плоди. «Гірник-Спорт» знову повернувся на останнє місце. Прагматичний футбол проти «Маріуполя» не допоміг команді набрати хоча б один заліковий пункт. Колектив із Горішніх Плавнів у гостях не перемагає вже 9 ігор: дві нічиї та сім поразок. Проте, команда все ж змогла перервати безгольову серію у гостьових матчах, яка тривала 488 хвилин. У першому колі команди зіграли внічию.

6 травня 2023 10:03







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Перша ліга-2024/25, 4-й тур. ТОП-5 голів

 

03 вересня 2024 14:45

Перша ліга-2024/25, 3-й тур. ТОП-5 голів

 

29 серпня 2024 09:00

Перша ліга-2024/25, 2-й тур. ТОП-5 голів

 

20 серпня 2024 13:00