Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Тлумак: «Навесні «Карпати» боротимуться за місце в УПЛ»

Головний тренер Карпат Андрій Тлумак підбив підсумки осінньої частини сезону, а також розповів про плани на зимове міжсезоння та кадрову ситуацію.

Підбиття підсумків

– Вважаю, що наша команда в першій частині сезону виступила досить непогано, але завжди хочеться більшого, – сказав Тлумак. – Головне, що вийшли до Чемпіонського раунду. Навесні боротимемося за підвищення у класі. Щодо негативу, то втратили багато залікових пунктів у матчах, де мали перемагати.

Формат змагань

– Найголовніше, що маємо змогу займатися своєю улюбленою справою. Безумовно, цей формат є для всіх нас незвичним, але до цього варто ставитися з розумінням. Проводити чемпіонат під час війни – це вже досягнення. Важливо було знайти оптимальне рішення, яке б влаштувало більшість клубів. Якщо б грали у два кола, то більшість команд просто не брали б участі у змаганнях. Коли вирішуватимемо формат наступного сезону, тоді вже можемо висловити своє побажання.

Зимове міжсезоння

– Футболісти зараз відпочивають після непростої частини сезону. Всі отримали індивідуальні завдання, які будуть виконувати. Перед Новим роком зберемося, щоб провести мінітурнір з місцевими командами, а також з фанатами. Вже 24 січня проведемо перший втягувальний збір, а потім ще один домашній збір пройде. Плануємо, що зможемо поїхати на збори в Закарпаття, адже за законодавством клуби Першої ліги не мають право виїздити закордон. Якщо дозволять, то можливо і вийде організувати закордонний збір.

Яскраві футболісти

– З Карпат варто відзначити Тарануху, який забив п’ять м’ячів. Амбросій Чачуа та Ігор Дуць також зіграли на стабільно високому рівні. Також варто похвалити Рябова. Щодо суперників, то безумовно виділяються футболісти Полісся. Йдеться про Гітченка, Будківського. Пилип у цьому сезоні нарешті став забивним нападником. Загалом у житомирян дуже сильна команда, яка по праву лідирує.

15 грудня 2022 19:39







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Перша ліга-2024/25, 4-й тур. ТОП-5 голів

 

03 вересня 2024 14:45

Перша ліга-2024/25, 3-й тур. ТОП-5 голів

 

29 серпня 2024 09:00

Перша ліга-2024/25, 2-й тур. ТОП-5 голів

 

20 серпня 2024 13:00