Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Остап Маркевич: «Їдемо у Волочиськ із бойовим настроєм»

Старший тренер львівських «Карпат» Остап Маркевич поділився своїми думками напередодні матчу проти «Агробізнесу». Наставник розповів про досвід роботи у волочиській команді, поділився новинами з лазарету «Карпат» і прокоментував вдалий дебют Крістіана та Віталія Равлика.

Про «Агробізнес»
«У мене залишились приємні спогади про роботу в «Агробізнесі». Саме в цьому клубі розпочався мій самостійний тренерський шлях. У складі «Агробізнесу» вже немає тих гравців, з якими я працював. Однак представники тренерського штабу, персонал, президент залишились. Добре, що команда збереглась і грає на високому рівні. Ми завжди ретельно вивчаємо суперників. Зараз їдемо у Волочиськ з бойовим настроєм. «Агробізнес» намагається грати у комбінаційний та привабливий футбол. А таким командам протистояти завжди непросто. Їх можна порівняти з «Епіцентром» або «Нивою» (Бузова). Думаю, нас очікує цікавий матч».

Про лазарет «Карпат»

«Євген Підлепенець, Тарас Саків і Максим Чех не зможуть зіграти проти «Агробізнесу». Це серйозні кадрові проблеми. Проте у нас достатньо резервів, щоб належним чином замінити травмованих футболістів».

Про дебют Крістіана і Равлика
«То була унікальна подія. Новачки чудово дебютували і проявили себе. Колектив добре їх прийняв, усі допомагають. Тепер важливо, щоб хлопці, які у команді віднедавна, усвідомили нашу ігрову філософію. Попереду ще багато роботи».

7 вересня 2023 22:30







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Перша ліга-2024/25, 4-й тур. ТОП-5 голів

 

03 вересня 2024 14:45

Перша ліга-2024/25, 3-й тур. ТОП-5 голів

 

29 серпня 2024 09:00

Перша ліга-2024/25, 2-й тур. ТОП-5 голів

 

20 серпня 2024 13:00