Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Перша ліга, 10-й тур другого етапу. Гра за чемпіонство та інші анонси матчів п’ятниці

Сьогодні відбудуться чотири матчі десятого туру чемпіонської групи Першої ліги. До вашої уваги анонс протистоянь. Відзначимо, що матч між «Прикарпаттям» та «Полтавою» відбудеться у суботу.

Група «Чемпіонська». Десятий тур

«Інгулець» – «Карпати»
24.05.2024. 13:00. «Інгулець». Петрове

Безумовно, це найбільш очікуваний матч весняної частини сезону, адже буде вирішуватися доля чемпіонства. Львів'яни на одне очко випереджають підопічних Лупашка, тому господарів влаштує лише перемога. Досягнути цього результату є всі шанси, адже «Карпати» зараз не грають у свій найкращий футбол. Підопічні Маркевича у минулому турі примудрилися втратити перевагу у три голи проти «Лівого берега». «Інгулець» на виїзді виграв в «Епіцентру». Для петровців це шоста перемога поспіль. Нагадаємо, що гра першого кола завершилася перемогою «Інгульця». Очікуємо на цікаве та інтригуюче протистояння. Відзначимо, що через дискваліфікацію господарям не зможе допомогти півзахисник Ярослав Богунов.



«Лівий берег» – «Епіцентр»
24.05.2024. 13:00. «Арена Лівий берег». Київська обл.

Зустріч команд, які вже готуються до плей-офф за підвищення у класі. Кияни завершать сезон на тертьому місці, а «Епіцентр» – на четвертому. Таким чином, очне протистояння суперники можуть розглядати у якості підготовки до вирішальних матчів. Очікуємо, що тренери обох команд нададуть можливість проявити себе гравцям, які мали менше ігрової практики. Відзначимо, що у минулому турі завершилася безпрограшна домашня клубна рекордна серія «Епіцентру» у Першій лізі, яка тривала 9 ігор: 4 перемоги та 5 нічиїх. З огляду на відсутність турнірної мотивації очікуємо на результативний футбол. Нагадаємо, що гра у Кам'янці-Подільському завершилася внічию.



«Маріуполь» – «Агробізнес»
24.05.2024. 13:00. «Колос». Бориспіль

Зустріч восьмої та сьомої команд чемпіонської групи. Навряд чи можуть занести собі до активу виступи у весняній частині сезону обидва колективи. Від «Маріуполя» та «Агробізнеса» очікували більшого, але ці команди грали нестабільно. Особливо розчарували приазовці, які досить якісно підсилилися взимку, але результату це їм не принесло. У випадку перемоги підопічні Краснопьорова можуть піднятися на сьоме місце, але чи задовільнить такий результат амбітний колектив? Відзначимо, що через дискваліфікацію господарям не допоможе Теплий, а гостям – Мочевінський та Плакса. Очікуємо безкомпромісний футбол, адже хоча б завершити сезон на мажорній ноті ці суперники мають.



«Вікторія» – «Кудрівка-Нива»

24.05.2024. 13:00. «Ювілейний». Суми

У гості до шостої команди групи приїде дев'ята. «Вікторія» у минулому турі поступилася «Прикарпаттю» і перервала серію із трьох матчів без поразок. Підопічні Безсмертного вище сьомого місця сезон не завершать навіть у випадку перемоги. Проте, це не значить, що у господарів не буде мотивації на цю гру. «Кудрівка-Нива» продовжує боротися за п'яте місце. Підопічні Локтіонова мають однакову кількість очок з «Прикарпаттям», тому їх влаштує лише перемога. Нагадаємо, що гра першого кола в Бучі завершилася перемогою «Кудрівки-Ниви», хоча легко підопічним Локтіонова тоді не було.

24 травня 2024 09:28







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Перша ліга-2024/25, 4-й тур. ТОП-5 голів

 

03 вересня 2024 14:45

Перша ліга-2024/25, 3-й тур. ТОП-5 голів

 

29 серпня 2024 09:00

Перша ліга-2024/25, 2-й тур. ТОП-5 голів

 

20 серпня 2024 13:00