Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Перша ліга. «Оболонь» переграє «Полісся» і повертається на перше місце у групі

Центральний матч 3-го туру в «чемпіонській» групі між «Поліссям» та «Оболонью» завершився перемогою киян.

У Житомирі зіграли найбільш очікуваний матч у турі. «Полісся» раніше у Першій лізі очок з «Оболонню» не набирало – 3 поразки. Підопічні Іващенка у нинішньому чемпіонаті не програють вже 5 ігор: 2 перемоги та 3 нічиї. Проте, вони мали зіграти на максимум, щоб сподіватися на позитивний результат проти лідера групи.

У порівнянні з минулим туром у складі «Полісся» відбулося дві зміни. Замість Кушніренка та Шастала вийшли Янаков та Вакула. У гостей зміни були більш масштабні. З перших хвилин з'явилися Груша, Прокопенко, Косовський, Єрмоленко.

Вже з перших хвилин господарі заволоділи ініціативою, тому «пивоварам» довелося сідати до своїх воріт, щоб не пропустити швидкий гол. Проте, відкривати рахунок мали саме гості. Чернов на швидкості увірвався до штрафної і віддав на Грушу, але Віталій пробив вище воріт. Підопічні Іващенка витримали стартовий натиск і поступово вирівняли гру. На 28-й хвилині кутовий допоміг киянам відзначитися. Чернов скинув на Мороза, який з декількох метрів переправив м'яч у сітку.

Забитий м'яч додав футболістам «Оболоні» впевненості у власних силах, а ось колектив із Житомира ніяк не міг пройти організований захист суперника. Ще до перерви довелося «Поліссю» змінювати травмованого Крушинського. Лазарет гравців центра поля у лідера переповнений.

Відразу після перерви кинулися відігруватися підопічні Калитвинцева. Небезпечно пробивав Грицук, але в останній момент підставив ногу Мороз. Кияни дуже грамотно збивали темп матчу, але і від «Полісся» очікували більшого. Хотіли розхитати захист суперника за рахунок постійних переміщень з флангів в центр, але гості до такої гри були готові. Варто віддати належне «пивоварам». Тренерський штаб дуже якісно підготувався до матчу. Роботи у Федорівського не було.

Наприкінці зустрічі хорошу можливість відзначитися мав Морозко, але він головою пробив вище воріт. У підсумку, матч завершився мінімальною перемогою «Оболоні», яка дозволила киянам повернутися на перше місце.

ПОЛІССЯ – ОБОЛОНЬ – 0:1
Гол:
Мороз (28).
Полісся: Кудрик, Гітченко, Морговський, Шаповал, Морозко, Крушинський (Петрук, 45), Грицук, Вакула (Шастал, 46), Козак, Янаков (Андрущенко, 80), Будківський.
Оболонь: Федорівський, Лук’янчук, Карась, Фатєєв (Тєрєхов, 83), Корохов, Мороз, Косовський, Чернов (Суханов, 68), Груша (Слободян, 83), Єрмоленко (Батальський, 75), Прокопенко (Мухаматгалєєв, 75).
Попередження: Петрук (60), Шастал (83), Грицук (87) – Чернов (33).

23 квітня 2023 16:05







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Перша ліга-2024/25, 4-й тур. ТОП-5 голів

 

03 вересня 2024 14:45

Перша ліга-2024/25, 3-й тур. ТОП-5 голів

 

29 серпня 2024 09:00

Перша ліга-2024/25, 2-й тур. ТОП-5 голів

 

20 серпня 2024 13:00