Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Жабченко: «Перед початком першості збирали нову команду»

Головний тренер «Гірника-Спорт» з Горішніх Плавнів Ігор Жабченко проаналізував виступи своєї команди у першій частині сезону Першої ліги. За її підсумками «Гірник-Спорт» посів останнє місце у своїй групі.

«Для нас це дуже неоднозначний сезон. Якщо відверто, то ми навіть могли не стартувати, але за два тижні до початку чемпіонату керівництво клубу ухвалило рішення брати участь у змаганнях. Довелося за короткий проміжок часу буквально збирати нову команду, адже з попереднього сезону залишились три-чотири футболісти. Проявити себе змогли ті клуби, які зберегли свій склад після минулого чемпіонату. Саме ці чотири клуби боротимуться у Чемпіонському раунді за підвищення у класі. Вважаю, що результати закономірні.

Вважаю, що у нас було всього дві провальні гри, а інші матчі грали достойно. Залишилися неприємні спогади від ігор з «Кременем» та «ЛНЗ». За рівнем гри у більшості протистояннях не поступалися, але нам банально не щастило. До того ж, варто було краще реалізовувати свої моменти. Два тижні для підготовки – це дуже мало. Переноси матчів з «Полтавою» та «Черніговом» також зіграли з нами злий жарт. На жаль, це була найбільш провальна осіння частина сезону за увесь період роботи в «Гірнику-Спорт».

Я б не проводив цей чемпіонат, а просто організував змагання на кшталт Ліги чемпіонів. Можна було взяти команди з Першої і Другої ліг і поділити їх на четвірки. Думаю, що такий формат був би набагато цікавіший, адже підготовка не було однаковою у всіх командах. Кубкова система була би більш справедливою і цікавою.

Зараз хлопці вже відпочивають. На базі зберемося наприкінці січня або на початку лютого. Все залежить від нашого спонсора Ferrexpo. Якщо підприємство працюватиме, то братимемо участь у весняній частині сезону. Якщо будуть фінансові проблеми, то можемо не продовжити чемпіонат».

16 грудня 2022 14:18







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Перша ліга-2024/25, 4-й тур. ТОП-5 голів

 

03 вересня 2024 14:45

Перша ліга-2024/25, 3-й тур. ТОП-5 голів

 

29 серпня 2024 09:00

Перша ліга-2024/25, 2-й тур. ТОП-5 голів

 

20 серпня 2024 13:00