Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Приймак: «Розуміємо, що від нас вимагає Андрій Тлумак»

Про відпочинок та підготовку львівських «Карпат» до сезону клубній прес-службі розповів півоборонець «зелено-білих» Владислав Приймак.

– Владиславе, цього року відпустка була досить довгою для більшості футболістів. Як саме ти її провів?
– Справді, майже два місяці були відпуску. У грудні з друзями по команді Амбросієм Чачуа, Денис Кожановим та Валерієм Болденковим на декілька днів з’їздили у Буковель. А далі перебував дома в Івано-Франківську. Хотілося більше уваги приділити сім’ї. Наприкінці грудня самостійно почав готуватися, щоб на перший збір приїхати з певним тренувальним багажем.

– 23 січня Карпати розпочали підготовку до сезону. Як проходить перший збір?
– Перший тренувальний збір проводимо у Львові і він, як завжди є найважчим у підготовчому періоді. Багато фізичної підготовки, тренажери, бігова робота…Але це все треба перетерпіти, адже саме на першому зборі закладається фундамент на весь рік. Хочу відзначити, що наші тренери намагаються крім усього мною перерахованого давати багато вправ з м’ячам, інколи бувають цікаві «заруби» під час міні-турнірів, але все під контролем. Ми завжди ставимось один до одного в команді з повагою.

– У першій контрольній грі Карпати впевнено переграли представника обласного футболу Темп з Відників.

– Незважаючи чи це контрольна гра, чи чемпіонату – ми хочемо перемагати. І немає жодної різниці, хто наш суперник. Проти Темпу усі мали нагоду пограти і скажу, що ми провели хорошу гру. Ми розуміємо, що від нас вимагає Андрій Тлумак і намагаємося усі настанови перенести на поле. Щодо суперника, то він показав хорошу гру, намагався чинити опір. Загалом аматорські команди Львівщини добре укомплектовані і проти них завжди непросто.

– Тобі навіть вдалося забити м’яч. Сподівався на таку вдачу?

– Завжди приємно забивати. Цього разу зі штрафного. Була впевненість, тому наважився на удар.

– У Карпатах п’ять нових гравців. Як прийняли їх?
– Усі вони досвідчені футболісти з великим досвідом виступів в українських чемпіонатах. Прийняли їх добре і впевнений, що усі уже адаптувалися у нашому дружньому колективі.

7 лютого 2023 14:00







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Перша ліга-2024/25, 4-й тур. ТОП-5 голів

 

03 вересня 2024 14:45

Перша ліга-2024/25, 3-й тур. ТОП-5 голів

 

29 серпня 2024 09:00

Перша ліга-2024/25, 2-й тур. ТОП-5 голів

 

20 серпня 2024 13:00