Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Перша ліга, 9-й тур. Анонс матчів суботи

У суботу зіграють відразу п'ять матчів дев'ятого туру Першої ліги. До вашої уваги анонс протистоянь, які мають бути цікавими та інтригуючими.

Група А

«Металіст» – «Хуст»
23.09.2023. 13:00. «Авангард». м. Ужгород

Харків'яни поки що посідають останнє місце у групі. В активі підопічних Аніщенка всього одна перемога і відразу чотири поразки. До того ж, футболісти «Металіста» не забивають протягом 279 хвилин. Минулий тур колектив із Харкова може занести собі в актив, адже зіграв внічию з бузівською «Нивою». Підопічні Циткіна прогресують від гри до гри. За три матчі «Хуст» двічі виграв і одного разу зіграв внічию. Саме гості вважаються фаворитами протистояння, але недооцінювати «Металіст» не варто.



«Епіцентр» – «Нива» Бузова
23.09.2023. 15:00. «Міський стадіон ім. Г. Тонкочеєва». м. Кам'янець-Подільський

Підопічні Жабченка три тури поспіль не можуть виграти. «Нива» у нинішньому сезоні ще не програвала, але останні результати їх аж ніяк не можуть радувати. В команди із Бузової наразі суттєві проблеми із грою в атаці. Попередні матчі в запасі починав досвідчений нападник Сергійчук. Це свідчить про те, що кадрового голода у «Ниви» немає. «Епіцентр» у напруженому протистоянні не зміг переграти «Прикарпаття» – 2:2. До того ж, команда втратила захисника Мороза, який отримав вилучення. У випадку перемоги господарі зможуть на відстань одного залікового пункту наблизитися до другого місця.



«Агробізнес» – «Прикарпаття»
23.09.2023. 15:30. «Юність». м. Волочиськ

«Агробізнес» не забиває голів у Першій лізі впродовж 377-ми хвилин. Без Віталія Равлика дуже непросто підопічним Чижевського з конструктивом у заключній третині поля. Денис Галенков у новому колективі ще повністю не адаптувався. Шосте місце це хороший результат для колективу з обмеженим кадровим потенціалом, але здається, що з кожним туром команді буде все складніше. Команда Олега Рипана з початку чемпіонату здобула лише одну перемогу. Проте, нічия з «Епіцентром» у минулому турі свідчить про те, що івано-франківці рухаються у правильному напрямку. З найкращого боку проявив себе Тітаєвський, який забив і заробив вилучення для суперників. Очікуємо на напружене протистояння, до якого у статусі фаворитів підходять гості.



Група Б

«Полтава» – «Чернігів»
23.09.2023. 13:45. «Молодіжний». м. Полтава

Четверта команда групи прийматиме передостанню. «Чернігів» у минулому турі зміг перервати дві свої негативні серії: пропускна, яка тривала 16 ігор (34 голи) та програшна – 6 ігор. Перемогу команді приніс гол захисника Шумило. Таким чином, «сіверяни» змогли піднятися з останнього місця. Проте, до гри команди залишаються чимало питань. Полтавчани мали всі шанси перегравати «Діназ», але у компенсований час пропустили і зіграли внічию. Останні чотири тури підопічні Сисенка не програють і вже набрали вісім очок. Очікуємо, що господарі зможуть продовжити цю серію.



«Вікторія» – «Лівий Берег»
23.09.2023. 14:30. «Ювілейний». м. Суми

Безумовно, цей матч стане центральним у всьому турі. Зустрінуться друга та третя команди групи. «Вікторія» минулого тижня вперше у сезоні програла. Навіть у більшості підопічні Безсмертного не змогли скласти конкуренцію «Інгульцю» – 0:3. Вперше сумчани пропустили більше двох голів за гру. Кияни зіграли ауже впевнено і солідно – розгром «Кременя» – 6:0. Набравши 14 очок, підопічні Первака вийшли на третє місце . У випадку перемоги вони обійти свого конкурента. Відзначимо, що свій перший хет-трик у Першій лізі оформив Андрій Співаков. Проте, на виїзді проти «Вікторії» киянам так легко не буде, адже сумчани вміють захищатися.

23 вересня 2023 10:03







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Перша ліга-2024/25, 4-й тур. ТОП-5 голів

 

03 вересня 2024 14:45

Перша ліга-2024/25, 3-й тур. ТОП-5 голів

 

29 серпня 2024 09:00

Перша ліга-2024/25, 2-й тур. ТОП-5 голів

 

20 серпня 2024 13:00