Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Калитвинцев: «Поки в команди були сили – виглядали непогано»

Головний тренер ФК «Полісся» Юрій Калитвинцев у коментарі клубній прес-службі проаналізував гру команди у стартовому поєдинку Winter Cup проти «Вереса» 3:3 (4:3 - по пен.).

– За рахунок чого вдалось перетворити той тиск, який створювала команда, в голи?

– По-перше, я хочу подякувати нашим воїнам. Якби не вони – ми б не могли побачити сьогодні футбол. На початку, я б сказав, що це була справжня гра на навчально-тренувальних зборах. Багато боротьби, не так багато футболу.

Відповідаючи на ваше запитання - швидкі голи дійсно психологічно допомагають. Поки в команди були сили – виглядали непогано. Згодом – тяжко. Але до відновлення і приведення в форму у нас два місяці. Багато часу для підготовки. Ми не готувались до турніру. В нас немає задачі в будь-якому разі і будь-якою ціною виграти. Але перемогти ми, звісно, хочемо.

– Тобто, команда відповідала кондиціям і очікуванням?
– Так, якщо порівнювати перший і другий тайм – то основна суть в рівні підготовки. Нашої і «Вереса». Моя особиста думка – нічия, це закономірний результат. Ви вітаєте мене з перемогою, але я все ж думаю, що це нічия.

– Наскільки травма Нестерова вплинула на команду?
– Про рівень травми я зараз не можу сказати. Лікар проаналізує. У нас доволі дружня команда, тому втрата будь-якого гравця – це погано. Але я впевнений, що все буде гаразд.

– Борис Крушинський поки єдиний ваш новачок. Наскільки він вже адаптований?
– Він доволі швидко адаптувався. Проблема лише в навантаженнях і в тому, що немає сил. Він кваліфікований гравець, він футболіст, він має футбольний менталітет. Тому я вважаю, що це гарне надбання. Приємно працювати з такими гравцями.

– Перед турніром ви казали, що не готувались окремо до пенальті. Але команда пробила ідеально.
– В минулому році ми не готували пенальті, в цьому році ми теж не готували пенальті. На тренуваннях тренуй, не тренуй – ми з вами заб'ємо. Але тут хоч і небагато, але психологія. І наші гравці з цим впорались відмінно.

11 лютого 2023 12:55







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Перша ліга-2024/25, 4-й тур. ТОП-5 голів

 

03 вересня 2024 14:45

Перша ліга-2024/25, 3-й тур. ТОП-5 голів

 

29 серпня 2024 09:00

Перша ліга-2024/25, 2-й тур. ТОП-5 голів

 

20 серпня 2024 13:00